<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2006-8-12 11:09 AM:
Sport Corners運動站有件獨家利物浦training,好靚好抵買,仲要係formotion架!
我覺得件歐聯作客靚d
Originally posted by pyliu at 2006-8-14 09:28 AM:

哈!
件歐聯作客$450,乜功能都冇,件training $290就係formotion喎!
不過咁,fans始終都係要著波衫既!
都係既....球迷係鐘意著番嗰d波衫
咩事冇人入黎留言?利迷們去左邊呢?
大勝阿仙奴一報三敗之仇,周中作客psv應該有計
Originally posted by terencey at 2007-4-1 05:29 PM:

Hello, I am also a Liverpool fa...
你好呀,得閒多d黎吹吓水啦
我捧左紅軍都有十幾年,唔知你係幾時開始捧既呢?
決賽再會米蘭,期待期待
睇住曼聯比人炒真係好鬼心涼
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-29 08:19 PM:
各位利迷,你地有冇興趣好似mu fans club咁加句野喺topic度?
有既可以同我講。
如果唔怕引起同曼迷罵戰/互串既場面的話可以試吓:
18次頂級聯賽冠軍,三年內次打入歐聯決賽,五次歐聯冠軍(全英格蘭唯一能夠永久保留冠軍獎盃球會),三次歐洲超霸杯冠軍,7次足總杯冠軍.....跟住最後加多句"英格蘭最佳球隊"
好唔捨得king...佢帶左好多美妙,難忙既入波比我地....祝佢喺馬體會一路順風....
另一方面,torres正式加盟,我都好期待,唔好睇佢上季入得14球,原來佢對上大部份時間都係打左中場&佢係要成日番後回防....佢最尾四場打番正前鋒入左四球的....希望佢可以幫我地重奪失落左差唔多廿年既聯賽冠軍
Originally posted by autod at 2007-7-5 01:09 AM:
轉自 [url]http://news.bbc.co.uk/spo...
文仙尼+joaquin/哥利斯馬就fit晒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。