<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-8-6 06:02 AM:

真係???/

我超十卜你個topic club ga!!!!!!
haha~
變成咁
真陰公
「追女王」懷斯漁翁撒網,一日內發情慾短訊15女

利物浦左閘懷斯個樣老老實實,原來係個「追女王」!據英國傳媒爆料,懷斯為人非常「博愛」,追女目標一籮籮,最近佢試過一日內向十五個唔同女仔發出情慾短訊,其中一個「受害人」直言佢非常乞人憎!

懷斯踢波作風沉實,平時亦唔高調,但原來佢自信心爆棚,並以追女為樂。而佢追女仔只得一招,就係「漁翁撒網」向唔同目標發出情慾短訊。「你真係好正、又可愛又性感……」、「我想同你共進浪漫晚餐……你的懷斯上」,此等「女」語句就係佢撒手,務求以最少時間、最低價錢,向最多女仔埋手。懷斯品味相當廣泛,目標當中有模特兒、電視、電影明星等,其中一個名叫奧蓮,曾聲稱同英國歌手Robbie Williams玩三人床上遊戲。

受害人話佢唔尊重女性

最近傳媒踢爆懷斯逢女必上後,一眾接到短訊「受害人」,都紛紛出聲討懷斯,話佢個人非常討厭。其中一位雜誌女編輯,就直斥懷斯唔尊重女性,佢話:「我真係戥懷斯可憐,佢咁樣唔係風流而係下流,佢對女性一都唔尊重!」

對於種種斥責,懷斯並冇回應,但佢阿媽比蓮就出反駁:「我個仔依家係單身,佢追女仔又有乜問題?我唔明點解佢咁大反應!」懷斯今年廿三歲,育有一女,早前先辦妥離婚手續。

haha~~
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:44 PM:
上當果條女(話懷斯下流果位)都唔見得好好啦@@"
懷斯外表正經.....
變成咁
真陰公
Originally posted by plkjoejoe at 2005-8-6 11:55 PM:

不是吧..........成日觸礁><
真係要55入多幾件貨啦賓佬!!!
睇下會唔會上訴啦

快d買中堅就最主要
變成咁
真陰公
Originally posted by plkjoejoe at 2005-8-7 12:03 AM:

講得岩.......都係時係要搵定人黎接hypia啦
althouhgt我重覺得佢好勁
if買安達迪既話就真係麻麻
milito又衰左
變成咁
真陰公
Originally posted by plkjoejoe at 2005-8-7 12:09 AM:

如果撬到華倫d舊將就好啦
好耐之前話帶ayala
不過吹水only

我想買pablo ibanez
變成咁
真陰公
Originally posted by plkjoejoe at 2005-8-7 12:16 AM:

未就係.......之前都話艾馬啦
係就正囉!!!搭住gerrard一剛一柔
艾馬去到英超,我諗受傷多過踢.....

阿根廷人去英超有幾多成功???veron??crespo??
heinze可能例外
but aimar既踢法同身材..........
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 12:17 AM:

依家利記裡面係咪有個叫賓尼迪斯????唔係教頭ar
??????
有咩??
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 12:31 AM:

aimar一定唔啱英超
至少體形已經唔啱
再加上英超咁快,邊啱佢賣弄腳法
this is the main point~~~
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2005-8-7 12:32 AM:

有,不過係講波佬講錯摩連迪斯做賓尼迪斯,果次親耳聽到....= ="
痴線........
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。