<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 愛華頓突然簽入猛將!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 02:11 AM:

總有人唔係既~>加維臣
其實我覺得最唔係為錢ge係好低調ge沙加度
未聽過佢扭計話要加薪 @@
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-8-5 02:15:

其實我覺得最唔係為錢ge係好低調ge沙加度
未聽過佢扭計話要加薪 @@
後衛人工唔會太高,所以都冇乜好扭
仲有abc兄,球員生涯太短啦,唔講錢唔得,如果為理想,加盟皇馬唔一定有正選,隨時上陣機會大減,老麥就係一個好例子,高薪但冇得出,結果都要完成合約先走,所以唔好諗得羅賓奴咁好,到有一日佢為左更好待遇離開皇馬就知
Originally posted by ciger at 2005-8-5 02:34 AM:

後衛人工唔會太高,所以都冇乜好扭
...
你睇卡斯拿斯就知後防球員人工低啦= ="|||||
我都知足球員生涯短,我都同意搵多d錢既,所以d人成日話球星似明星多過踢波我就最憎d人咁講,
我都相信羅賓奴係為錢加盟皇馬,但應該有部份係為左入國家隊,因為入左國家隊名氣更大~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 02:41:

你睇卡斯拿斯就知後防球員人工低啦=...
球星似明星係事實,因為球星=足球明星
佢地之所以咁多出黎應酬,根本又係錢問題,唔出名邊有咁多廣告呀
羅賓奴加盟皇馬,上陣機會應該大減,所以入國家隊隨時衰過踢山度士,而且佢已經係國家隊成員,係山度士只要keep到好表現根本唔愁入選,我依家驚佢步基巴臣後塵,轉去強隊反而失去國家隊位置,希望唔係啦
Originally posted by ciger at 2005-8-5 02:49 AM:

球星似明星係事實,因為球星=足球明...
但係佢地講到班球星好似唔識踢波咁........
羅賓奴應該唔會冇正選,皇馬個教練又係巴西人,羅賓奴又唔係冇料既球員,
南美人就話唔岩踢英超啫,但係岩踢西甲呀嘛,
佢依家暫時入選到國家隊啫,但係佢經驗始終唔夠大哨同阿祖黎,
一定要去歐洲搵食吸取各種賽事既經驗先至夠料做正選~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 02:54:

但係佢地講到班球星好似唔識踢波咁....
如果佢去皇馬,朗拿度出場機會一定比佢多,到時只要朗拿度有表現,佢隨時冇份踢呀,咁你話彭利拿選唔選佢好,選都冇理由打正選吖,球會上陣都唔多,國家隊反而正選
唯一希望皇馬打3前鋒或羅賓奴拍朗拿度啦!
Originally posted by ciger at 2005-8-5 02:58 AM:

如果佢去皇馬,朗拿度出場機會一定比...
但係依家皇馬仲有一個非歐盟位,羅賓奴好大機會用埋呢個位= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 02:59:

但係依家皇馬仲有一個非歐盟位,羅賓奴好大機會用埋呢個位= ="
但前鋒冇位呢
Two speculations:

a) Signing of Philip means Li Tie's days could be numbered as a Toffee.
b) Cahill's new demand makes the club to get some insurance to go for CL group stage (so they get some TV $ for next season).

Don't think Philip is Gavy's replacement. They are different players.

Smart move for Moyes...

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 愛華頓突然簽入猛將!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。