<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 愛華頓突然簽入猛將!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by IT14 at 2005-8-5 12:43 AM:

賣35O萬咁少係因為加維臣只剩半年約
係law~如果o個陣唔賣就1蚊都收唔到lu
Originally posted by IT14 at 2005-8-5 00:39:

如果你係加維臣,皇馬想要你,...
你未約滿我點解要比你走,扭計唔出場定唔練波呀,告你違約都得呀,就算真係想賣都唔係300萬咁少吖,皇馬又唔係冇錢,我諗600佢都比
Originally posted by michael86 at 2005-8-5 12:44 AM:

係law~如果o個陣唔賣就1蚊都收唔到lu
所以總結以上既所有
賣加維臣都算明智
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by ciger at 2005-8-5 12:46 AM:

你未約滿我點解要比你走,扭計唔出場定唔練波呀,告你違約都得呀,就算真係想賣都唔係300萬咁少吖,皇馬又唔係冇錢,我諗600佢都比
睇下羅賓奴咪知唔出場唔練波,扭唔扭到計囉!
山度士咪又係原價三千萬賣俾皇馬!
沙夏當年由富咸去曼聯,都係唔出場唔練波扭去架姐!
Originally posted by IT14 at 2005-8-5 12:54 AM:

睇下羅賓奴咪知唔出場定唔練波,扭唔扭到計囉!
球隊就最怕呢d野,話就話可以告個球員啫,但係有冇球隊會咁做= ="....
更何況係主力要扭計走人.....
摺吧啦
Originally posted by IT14 at 2005-8-5 12:54 AM:

d 球隊都唔想搞到咁彊ge.....
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by IT14 at 2005-8-5 00:54:

3000萬山度士掩住嘴笑啦,沙夏都唔平,可以話唔係佢地扭,係球會扭就真,不過加維臣得番半年約咁就冇得講喇
山度士仲嫌3000萬唔夠,仲想要多d= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 01:00:
其實3000萬已經好多,因為唔洗分比羅賓奴,隨時多過祖記賣施丹
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 01:00 AM:
都成隊波既價錢la.......
仲想點
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 愛華頓突然簽入猛將!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。