<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » [分享] [真誠祝福] 好文 - 許願樹
返回列表 回復 發帖

[分享] [真誠祝福] 好文 - 許願樹

各位 26FUN 會員, 好文區之友:

你們心裡面有沒有一些說話、 祝福、問候、甚至詩詞歌賦想講比你的 朋友、親人、至愛或者是 ef 的朋友仔聽呢 ?

大家不如將這些說話一一寫在這 【好文 - 許願樹】下,透過不同的文字去表達你們的真誠心意。

祝福 !

* 嚴禁粗言穢語 (同音都唔可以)

[ Last edited by fatfatdragon on 2005-8-5 at 12:39 AM ]
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
tt, 煙仔, 00仔, gigg11 (各位今年中五會考的會員):

祝你們在 8月10日放榜能取得理想的成績 !

肥仔
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
至愛 :

認識您, 是上天的給予 !
看到您, 是心動的快樂 !
擁有您, 是一生的幸福 !

肥  
阿妹 (將拍之/星星) :

祝你
工作順利,
生活愉快,
悠閒開心.

哥
咪咪,
希望你有幸福既生活,心想事成~
                                       tt字

[ Last edited by twh1110 on 2005-8-5 at 01:35 PM ]
【icon小偷™】
Originally posted by fatfatdragon at 2005-8-5 12:47 AM:

tt, 煙仔, 00仔, gigg11 (各位今年中五會考的會員):

祝你們在 8月10日放榜能取得理想的成績 !

肥
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
哥,

祝您瘦身成功

之: 「好, 等我接聽下一位聽眾嘅心願先, 喂....」
咪: 「我叫阿咪呀!! 我希望嫁俾劉德華!!」
之: 「冷靜 d, 好, 我祝朱小姐有日會自願離場, 然後華仔請妳入場.」
咪: 「唔......人地都唔係要咁..... 冇心機.....」
之: 「咁妳想點呢? 講出嚟睇吓仲幫唔幫到妳」
之: 「阿咪收咗線添, 可能電話有故障啦, 點都好, 希望阿咪嘅願望會成真啦, 今日節目又到此為止喇, 响聽日嘅同樣時間我會繼續响度接聽許願電話, 多謝各位收聽, 再見」

[ Last edited by 將拍之 on 2005-8-5 at 03:41 PM ]

阿咪早日嫁比劉德華!!!
開心嗎?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by fatfatdragon at 2005-8-5 12:47 AM:
tt, 煙仔, 00仔, gigg11 (...
祝大家好運
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » [分享] [真誠祝福] 好文 - 許願樹

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。