<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
有冇人知點解依家皇馬唔用希古拿既???
佢傷左呀???
Originally posted by tkk2p at 2006-4-17 01:12 PM:

佢都發脾氣呀...話連同卡路眼神接觸都冇...
咁大獲
咁佢咪冇世界杯踢
Originally posted by tkk2p at 2006-4-23 11:26 PM:
   卡斯拿斯
施仙奴 拉莫斯 美查 卡路士
  加西亞 巴迪斯達
 碧咸 施丹 羅賓奴
 魯爾 卡斯辛奴~

我好希望係咁呀~!
如果呢個陣容起碼數十粒
Originally posted by tkk2p at 2006-4-23 11:39 PM:

咁激
打多個仲唔狂數
Originally posted by tkk2p at 2006-4-23 11:41 PM:

唔記得加個/既符號呀~
呵呵
卡斯拿斯好鬼慘成日比人射龜咁射
Originally posted by tkk2p at 2006-5-17 09:03 PM:

係~成日搖頭嘆氣...好灰~
其實我覺得卡斯拿斯仲勁過施治,保方
祖記同車仔條防線都算隱陣分擔唔小龍門既壓力
做皇馬既龍門自己一個受晒小d心血都死
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-17 10:07 PM:

不嬲都覺得係...
睇下大家條後防就知邊個勁喇
皇馬個個都前鋒黎既
沙治奧拉莫斯上左前場唔講你知分分鐘以為係前鋒
腳法,射門都似足前鋒
Originally posted by Kian76 at 2006-5-17 10:38 PM:

其實你可以咁睇,強隊門將雖然得...
不過比人射門多即計入波機黎都會增加
呢幾場失咁多波都係狂比人射
好陰功
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-25 10:51 PM:
活基治扔出了白手絹。為了在馬德里取...
把鬼啦佢去邊都冇乜分別
一年傷足三百日
玻璃腳之王佢認第二冇人敢認第一
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。