<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2005-9-24 10:48 PM:

其實woody好黑仔...佢阿媽仲入場睇,睇到own goal後球迷'噓'仲喊埋...自己就失望話自己令阿媽喊
諗住出醜都唔會出得咁勁~
點知西甲第一場佢就入波...

250 x 306 PIXEL下載

Originally posted by tkk2p at 2005-9-24 10:51 PM:
朗氧度呢場波又係欠缺中場支持,因為出雙防中既影響,後來古迪出左黎即刻生左好多~佢生日反而冇貪功,可以話,識助攻既朗拿度更恐怖~
佢唔貪功~肯傳~
對一個比人批評在好耐同話要入35球的射手笈講,好難得
Originally posted by abc123aa at 2005-9-25 01:27 AM:

碧咸重返奧脫福,好想睇
等英格蘭國家隊有比賽時(主場),會有機
Originally posted by michael86 at 2005-9-25 01:31 PM:

魯爾入3球
但下週要打歐聯喎...會唔會博呀
Originally posted by edward1906 at 2005-9-28 11:02 AM:
我睇到半場都悶都訓著左
都唔知車仔對利物浦有咩好睇?
上季都對過5次啦,仲未厭
搞到睇皇馬要睇國際台
你今晚睇唔睇呀?
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-28 01:30 PM:

唔知呢
今晚奧林比好似有李華度wo,係咪?
係呀~老而堅呀!
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-28 01:41 PM:

咁咪朗拿度對李華度
精彩@@
大哨好似停賽
http://sports.sina.com.hk/cgi-bi ... 09-28&id=648960

288 x 450 PIXEL下載

Originally posted by kakeidevil at 2005-9-28 01:48 PM:

冇朗拿度既皇馬唔知識唔識入波
你咪玩啦~
活基治都入到波啦(不過係自己果個^^)
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-28 01:57 PM:

活基治打前鋒拍魯爾:cool:
做無間道,佢人地到做後衛
Originally posted by tkk2p at 2005-9-28 10:40 PM:
好矛盾~想李華度踢得好~但又想皇馬贏波~
李華度入2球~
皇馬3個球員入1球~咁就好啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。