<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 04:16 PM:

我都覺,同埋國家隊變左質咁,好似球會咁買賣人...=.=”
咪囉!咩叫國家隊?係代表果個國家的嘛!
如果話好細個跟爸媽去左第2個國家,佢都係被動,都算~
但迪高果d呢,就係係巴西入唔到國家隊,就去人地到,比佢入都覺得侮辱,即係話自己國家冇人材啦,要輸入啦,咁樣好唔公平喎!
即係香港都可以輸入大量巴西腳做香港腳啦啦(錢啫!搵人贊助囉!一人一蚊都籌到比佢)!
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 04:27 PM:

除左迪高仲有咩例子~?
甘莫蘭尼斯,3都主,仲有冇~
之前巴西入籍卡塔爾果單野好彩失敗,唔係就引發’’轉會’’戰了~
我只知大把
甘莫蘭尼斯係阿根廷的
西班牙個辛拿係巴西棄卒啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 04:31 PM:

佢係維拉利爾的確踢得好~
冇留意呀~
覺得比佢不如比古迪入
其實d領隊擔唔擔心d外援會冇心機踢?
當真係一場波咁踢,唔係當仗咁打?
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 04:38 PM:

點都有助提升實力~
但有時鬥心好過技術嘛

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-5-16 at 04:49 PM ]
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 04:40 PM:

咁又係~歸屬感比起該國籍球員都爭好遠
有d愛國果d,真係命都唔要咁跑上跑落架=w=
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 04:51 PM:

國際賽好睇既其中一個原因~
亦都係點解d人覺得世界盃係最高水準
啱啱見成在份工,計劃裝有線
但又驚老豆唔比
以前裝過,但有次個接收器壞,佢仲話我部電視壞,老豆一嬲就cut左
p.s.部電視而家仲睇緊,好清,仲未有問題住
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 04:55 PM:

唔知點解今屆冇咁期待~
會唔會咁啱考試,所以冇心情?
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:01 PM:

咁搞笑,不過有線一向都...~
唔係比佢拎到d轉播權,佢一早執左啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。