<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:01 PM:

考完了~
可能上次亞洲搞,香港人人都講~呢次其實都少左人提及~
今次距離又好似遠左咁呀
呢世人一次要睇一次現場!(不過山頂位都好貴,同埋除非係香港攪,如果唔係都好難買飛><
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:04 PM:

係喎~如果淨係裝世界盃一兩個月,要幾多$~
諗下同朋友夾都好~
你有幫襯佢地寬頻會唔會有優惠?
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:06 PM:

我地如果買要好早上網訂~?
好似係上網抽之類?
總之應該唔會全部好似買演唱會飛咁要排啦!
不過如果有得排好似好d,好有信心爭到頭位!
同埋佢地係一買就買邊場咁,即係買決賽就決賽,唔知戲碼的,真係要睇下你好唔好彩~
好彩係睇巴西對英格蘭~
唔好彩就睇沙特阿拉伯對安哥拉啦(一個比喻,唔好理佢地會係第幾強對賽住)

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-5-16 at 05:13 PM ]
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:07 PM:

真係唔知~行過村口問下擺檔d人先~
月費 : HK$308
  安裝費 : HK$600

數碼解碼器:
按金:每部HK$1200#
租金:每部每月HK$30
http://www.cabletv.com.hk/ms.htm
上網睇新用戶的~
月費唔睇住,d附加果d真係嚇死人
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:11 PM:

供不應求~~
一定啦~咪d電視台執曬lu
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:13 PM:

都係去人家睇算..=.=”
"兄弟"2字又係時候出動啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:17 PM:

係啦~都有幾個朋友有波睇又可以開放比人地入既
我係佢就會收入場費~幫補下都好嘛
Originally posted by tkk2p at 2006-5-16 05:18 PM:
晚上再見~訓陣先~
bye
Originally posted by tkk2p at 2006-5-17 03:28 PM:

最後一次著皇馬波衫...
拜拜
Originally posted by kuru at 2006-5-17 06:00 PM:

如果做教練佢都可以著皇馬波衫既~
咁講佢買一件去飲都得~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。