<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-17 06:10 PM:

尋晚邊個同施丹交換波衫~?
唔知呀
最後的球衫,換到果個就發囉
Originally posted by tkk2p at 2006-5-17 06:09 PM:

施丹唔似會做教練果d~
笑傲江湖

攪到好似古列治呀~桑拿士,基瑾咁就冇謂啦
Originally posted by tkk2p at 2006-5-17 06:48 PM:

紀念~
放上網賣
Originally posted by donald15 at 2006-5-17 08:52 PM:
卡斯拿斯好鬼慘成日比人射龜咁射
如果唔緊咁"練習"法,佢真係好難有咁嘅成就
Originally posted by donald15 at 2006-5-17 10:12 PM:

皇馬個個都前鋒黎既
沙治奧拉莫斯上左前場唔講你知分分鐘以為係前鋒
腳法,射門都似足前鋒
卡路士仲行得前過朗拿度,唔知以為佢係人地後衛
Originally posted by Kian76 at 2006-5-17 10:38 PM:

其實你可以咁睇,強隊門將雖然得...
各有各難囉~
一個就多野做,一個就唔知幾時有野做
Originally posted by abc123aa at 2006-5-19 05:12 AM:

轉至利記fansclub
唷~呢隻四格漫畫係熱血有連載的~
你睇唔睇?你睇我搵日scan上來
Originally posted by cpccpc at 2006-5-19 11:57 PM:

SOCCER WAVE吧=.=可能係
係呀呀,中英文名
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-20 10:04 PM:

可能佢想要返d係本地聯賽打ge人入佢ge陣容
而唔係一味靠外流球星
顯示自己選人ge眼光@@
得2個來自本地聯賽...證明巴西本土好難搵食
Originally posted by abc123aa at 2006-5-22 07:34 PM:

碧咸照計應該會係皇馬退休~
係呀!佢唔似d會週圍轉d人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。