<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-28 05:54 PM:

到時佢唔好係英國街頭出現呀,否則呢個世上又少一個人
世界人口密度又低番些少,算係佢最後貢獻
Originally posted by kuru at 2006-5-29 08:56 PM:

咁大獲,冇人好買,係喎施丹係咪有個仔,夠18歲未,
有得話平平地買住佢先,有個勁老豆,個仔都有番咁
上下掛?
都係叫施丹,差唔多啦可
Originally posted by abc123aa at 2006-5-29 08:50 PM:
依家捷禾,艾殊利高爾呢d已經冇晒機會...........真係可能咩人都買唔到= ="
冇買人都好,最怕佢好似買奧雲咁求其買一個,累到自己又累埋人地
英足總好似話艾歷臣係呢段時間唔搵得新工,可能佢而家約都簽左啦!
Originally posted by abc123aa at 2006-6-3 10:52 PM:

咪係,簽左約你都唔知啦,傻既
劃隻龜使幾耐~?
Originally posted by abc123aa at 2006-6-4 09:22 AM:
我們的魯爾終於入波喇...........:gun...
好野
其實阿拉干尼斯計劃放佢做中場,會唔會係減輕要佢入球d壓力?
Originally posted by andy020290 at 2006-6-5 09:14 PM:
硬係唔明白點解碧咸會有咁多男人憎佢??

[ Last edited by andy020290 on 2006-6-5 at 09:24 PM ]
唔好講人啦
連天都妒英才啦><
Originally posted by abc123aa at 2006-6-9 09:39 PM:

係囉,幾年後又冇得睇= ="
=3=多數係最後一次世界盃
歐國盃都係一半半

話唔定大哨會好似李華度咁比國家隊棄用
Originally posted by abc123aa at 2006-6-9 09:53 PM:

大哨都好似話左今屆會係佢最後一屆世盃,咁大哨細過碧咸都話係最後一屆了,更何況係碧咸呢
巴西代有人出,唔要大哨,都有人出到啫,話唔定羅賓奴有佢嘅成就呢
但英格蘭右中場就....
Originally posted by abc123aa at 2006-6-12 05:21 PM:
痴孖根= ="

世界杯-西班牙練...
=3=平時又唔見佢地咁狼
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。