<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 02:39 PM:

好差咩佢
西甲反而仲岩佢踢添...

睇卡比路攻力lu
點樣教好robino同c朗...
球技我唔質疑,但係佢太小人啦!

比路覬覦舊主三虎 西媒體稱皇馬祖雲達斯已開始談判

馬德里7月8日消息,周六有報道說前祖雲達斯主教練卡比路正打算從陷入危機的老東家那里引入三名球員,加入目前自己執掌的皇家馬德里隊。

卡比路本周早些時候辭去了祖雲達斯主帥一職,第二次奔赴皇馬旗下。目前,他正打算將斑馬軍團介竟意大利國家隊隊長簡拿華路、後衛森保達和防守型中場艾馬臣納入門下。

據報道,兩個俱樂部關於三名球員轉會的談判始於周五,簡拿華路和森保達仍然在為周日的柏林決戰做准備。根據MARCA報的估算,二人的身價將在1500萬歐元左右。

但是AS報並不認同這一說法。據了解,這將只是一次出借球員(Loan Deal)的交易,即如果老婦人下個賽季末得以重返意甲賽場,那麼球員就要到祖雲達斯。而且後者自然也不希望肥水流入對手門下。目前森保達已經對AC米蘭表示出了極大興趣。

祖雲達斯降級一事看來是木已成舟,連他們的辯護律師本周三也宣布,因卷入假球時間,斑馬軍團可以接受降入乙級聯賽並予以罰分的處罰
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 02:45 PM:

經過今次wc
我相信佢思想會變得更成熟,有d類似db既情況
我覺得佢會走火入魔多d,佢始終冇得到咩實質教訓,同埋佢係存心靠害,唔同一時控制唔到自己打人果d
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:05 PM:

連續2場俾人咁樣her法...
係咁俾傳媒圍攻

經一事長一智la
雖然比人咁喝倒采,但我都係覺得佢唔會變,
反而朗尼就會成熟d
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:22 PM:

簡拿華路以皇者姿態過黎皇馬揚名...
如果卡路士真係去車路士的話,森保達果黎都唔出奇
另外之前睇過,如果祖雲達斯真係要去丙組,咁可能真係會係皇馬"暫存"一d大牌球星架!
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:27 PM:

妖,朗尼己經唔止一次中招啦,次次d人都話朗尼會改會改,但次次都唔改,最大改變只係犯完規唔會再去追打人姐。
聯賽點同wc呢?
聯賽有38場,偶爾輸1~2場唔緊要啦!
但係,今次佢攪到英格蘭要10打11,踢到腳仔軟,攪到射12碼出局,對佢打擊會大好多
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:31 PM:

d人係咁幫住朗尼
盲目到

朗尼反而仲唔會改
寫多2隻字鬧佢,佢就會改~
好似d小朋友咁,你越就佢,佢就越自我.
但係,我相信唔多唔少佢自己個心都唔會好過囉
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:34 PM:

朗尼點睇都唔似會失呢d影響既人囉...
唔係話佢踢人唔啱,拆人祠堂呢d行為抵嘅!唔同個球證見你樣衰就比牌,佢真係錯左嘛,所以我覺得佢會改囉
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:32 PM:

我諗呢一招會得到各大AC球星既歡...
唔大問題囉~
冇端端有d勁人黎,好事黎架!
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:38 PM:

過左18歲成晒年都仲話細路......讚佢定踩佢??

朗尼......叫佢30歲先出番黎踢波啦,到時我諗佢既思想會正常番既。
我唔係話佢小朋友呀!
我係借時下d小朋友做比喻
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。