<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-7-9 02:29 PM:

買佢都膠.........
好差咩佢
西甲反而仲岩佢踢添...

睇卡比路攻力lu
點樣教好robino同c朗...
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
dream:c朗頂db,db回歸曼聯~o~!!!!!!!!!!!!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 02:40 PM:

球技我唔質疑,但係佢太小人啦!
經過今次wc
我相信佢思想會變得更成熟,有d類似db既情況
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 02:50 PM:

我覺得佢會走火入魔多d,佢始終冇得到咩實質教訓,同埋佢係存心靠害,唔同一時控制唔到自己打人果d
連續2場俾人咁樣her法...
係咁俾傳媒圍攻

經一事長一智la
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:22 PM:

簡拿華路以皇者姿態過黎皇馬揚名...
大簡講左話唔會走
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:29 PM:

我覺得AC米蘭都會用呢招,俾個加度素你地曼聯玩下先,卡卡又去皇馬玩下,又俾個派路羅馬用下,再下季升班時收番晒番黎用,呢招唔錯架。
.........
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:23 PM:

雖然比人咁喝倒采,但我都係覺得佢唔會變,
反而朗尼就會成熟d
d人係咁幫住朗尼
盲目到

朗尼反而仲唔會改
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:30 PM:

希望佢走。
都老喇
Originally posted by andy020290 at 2006-7-9 03:35 PM:

D好野你做咩咁想佢走呀??
我想架>.<

佢而家自己話要走/.\
Originally posted by Kian76 at 2006-7-9 03:32 PM:

我諗呢一招會得到各大AC球星既歡...
放晒d人走
ac係咪一定可以上番seriesA-,-

到時可能係2年3年
上得番班星肯肯番黎
咩招黎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。