<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2005-12-26 05:22 PM:
大家聖誕快樂呀~
Originally posted by abc123aa at 2005-12-27 05:21 PM:
大哨做多d關於和平既野,做多d善事啦,幫多d有需要既人,又可以完佢既目標,有機會攞諾貝爾和平獎
星期6賣多2支旗咪得囉
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:33 PM:
盧基係唔錯既,但對皇馬好似冇咩用喎..........唔通搵佢打左翼,巴迪斯達打進攻中場,施丹準備退下???
盧基正野黎架~
Originally posted by abc123aa at 2005-12-29 11:43 PM:

我梗係知啦,但係o岩唔o岩皇馬用先,唔好買左一年之後又唔要......咁就真係比佢玩死,不過多一個人用好過冇呀
打過拉科都啱西甲既,如果真係去皇馬,皇馬既左邊會好勁
cicinho攻擊意式好強,但佢係咪真係感勁真係唔知喇
因為巴西聯賽既後防同龍門都無英超咁勁
Originally posted by abc123aa at 2005-12-30 10:27 PM:
強還強呀,唔好成日走左上去唔返去回防呀
咁又係,沙加度2世就嘔血
Originally posted by abc123aa at 2006-1-1 01:58 AM:
皇馬fans們,2006年快樂~大家有咩願望呀???
我既願望就係想皇馬打好d同埋有六合彩中~
新年快樂呀ab仔~

我既新年願望詳見mu fans club#5881

多謝合作~
Originally posted by 瑞比 at 2006-1-3 04:52 PM:
卡斯辛奴將轉投皇馬 02 January, 2006...
皇馬有咁多前鋒都仲要買前鋒~
有冇db入波睇???
Italian Striker Antonio Cassano Joins Real Madrid

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。