<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
大哨~做完手術休息夠先好復出呀, 唔好拿拿臨復出跟住又傷呀..........

西甲-羅納爾多自稱將接受膝部小手術,去除鈣質沉澱

路透馬德里電---羅納爾多(朗拿度)周五稱,已經與巴西(網站 - 圖片)隊醫取得共識,需要進行一次膝部小手術。

巴西隊醫倫科(Jose Luis Runco)表示,羅納爾多係因脛骨鈣化引起疼痛,需要以手術去除鈣質沉澱。

羅納爾多效力的皇家馬德里(網站 - 圖片)俱樂部(球會)周四曾否認他將接受手術。

「最好是讓他們對我進行去除鈣質沉澱的手術,以解決過去八個月一直困擾我的問題,」羅納爾多周五在西班牙(網站 - 圖片)《世界報》(El Mundo)的個人專欄中這樣寫到。

「我將很快前往巴西,看看是否能動手術解決這個小問題。」

「我並不會缺陣很久,因為那不是一項大手術,我認為動手術會比不動更有利。」
摺吧啦
我點都唔信碧咸會係當打之年去中型球會落班=3=
摺吧啦
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-8 12:58 PM:

卡比路同大力神你竟然會揀後者,仲有係膠既=.=
執到寶喇你地...../.\

帶番森保達,艾馬臣/韋拉過黎都咪話唔正...
艾歷臣都有料嫁

佢選禾確特唔用佢唔代表佢膠, 係禾確特比唔到信心佢啫, 咁費sir買咁多新人唔用唔通又係膠咩

我唔覺得卡比路黎係執到寶

呢三條老野, 威一兩年咪又係拜拜

陣間唔適應西甲打得唔好果時就真係..........
摺吧啦
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-8 02:10 PM:
可能我睇波少喇
但都知道大把實用前鋒俾佢揀,bent,defoe,選個連聯賽,預備組都未打過
人地假假地都有上陣經驗,係冇信心就唔好揀佢喇,睇片選人

膠到可以講話棄用db囉-.-
中場明知雙特作用重疊晒又唔換走個喎,有個夏格唔用,擺明玩野喇

保守到入一球打龜縮戰術
04euro你都有眼見架la,
我睇波又何嘗係多呢, 艾歷臣既心態應該係想搏, 搏到就掂, 搏唔到就拜拜,
就算選賓特, 選迪科爾咁又點?佢地一定得?艾歷臣一定?唔好忘記佢地係聯賽既表現都唔係非常突出嫁咋,

話唔用碧咸係呃傳媒既啫, 佢係想退一步比傳媒有位入, 跟住碧咸就做到野,
果d話唔要碧咸既人結果點?收晒聲啦

夏格維斯兩年前咁既表現叫人點用佢做正選???
佢係世盃最尾果兩場先開始黎料.........
我唔覺得艾歷臣玩野囉, 係你地咁諗啫

以英格蘭咁既攻力, 傷完一個到一個, 入到你一球仲唔守呀?唔通同你鬥攻望失波咩
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-8 02:16 PM:

費sir就不嬲膠開架la
之前傳卡比路黎曼聯我不知幾happy..

講真,佢地有2年貨交都夠同barca鬥過
經驗好重要的...
咁我寧願卡比路去曼聯, 卡比路有料就有料, 但我唔太鍾意佢,
有邊個成左名既球員同教練係冇料嫁
andy仔, 我有冇你msn???
你比你個msn我
Originally posted by andy020290 at 2006-7-9 10:57 AM:

有咩方法比到你呀??
留係度, 我會幫你edit~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 11:09 AM:

ab仔~
好耐冇見
yes~得閒係msn搵下我啦
Originally posted by tkk2p at 2006-7-9 12:54 PM:
今晚怒撐意大利~!
成日同我掉轉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。