<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 01:30:

係囉......估唔到古迪都幾忠心....唔通係副隊長呢個位作怪???
皇馬d人工咁高,佢去邊到搵吖,又冇人肯出高薪撬佢過去,想唔忠心都唔得啦
利物浦就要200萬鎊,國米就唔收錢,仲唔係有路
柏和真係不知所謂
Originally posted by abc123aa at 2005-9-15 13:54:
一早知道佢會06年之後退休,如果06年真係攞左世界盃唔排除佢會踢埋歐國盃先退= ="
咁佢06年後疊埋心水退休都得喇
Originally posted by 清揚 at 2005-9-23 13:47:

照你咁講米高利夠好波咯,點解祖記唔用佢既?
條命生得衰low,迪比亞路果D條命生得系好ar,但只會比世人唾罵,比你選擇做實力派還是偶像派ㄚ?????
這個世界就係咁架喇,當年迪比亞路出道咁啱巴治奧受傷,先有機會出場,傑斯都係一樣,撞正沙柏受傷,搶左個正選位,之後沙柏復出只可做後備,其後更被曼聯放棄
就算你讀書都係咁樣啦,今個學期90分考第一,但下個學期可能95分都係考第二,際遇嘅野人人唔同,唔關實力派還是偶像派事
Originally posted by 清揚 at 2005-9-23 19:11:

一剎那光輝唔代表永恆既,以羅賓奴既踼法,遲早出事,與其談佢未來既野不如求神拜佛佢咪受重傷重好la
碧咸冇腳法唔扭得又話冇用,羅賓奴有速度有腳法又遲早出事,咁應該點踢波呢?
Originally posted by abcde1918 at 2005-9-23 19:15:

視乎踢咩聯賽
但二人都係踢西甲仲係同一隊波,即係西甲係一個扭又死唔扭又死嘅聯賽
Originally posted by pakho at 2005-9-23 19:23:
活先生.........唉
最令人難明的是為何這麼看重活基治,一場都未打過卻可以白養著他.........
可能解約賠得仲金
Originally posted by 清揚 at 2005-9-23 19:33:

計我話系皇馬會方死要面唔甘心,買件咁既『筍』貨番黎又冇得用,死都要證明自己冇入錯貨就真~~~
如果係咁就唔會棄用奧雲,另一方面係活基治賣又賣唔走
Originally posted by stereo at 2005-9-23 20:44:

或者係啦

但本人睇過...
受傷呢樣野係人都唔想,但我覺得唔好因為怕傷而改變自己最善嘅踢法,羅賓奴唔扭波冇咁一半作用都似,馬勒當拿都成日比人踢,但佢人樣照扭,而且受傷要避都冇得避,連佢踢人多過人踢佢嘅堅尼都會受傷啦,太過避忌反而影響表現,如果羅賓奴因為怕傷而唔扭波,就等於怕比人綁架而唔搵錢一樣,斬腳指避沙蟲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。