<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-27 02:45 AM:
施丹留係皇馬做助教囉
應該留係西班牙做球証,下季每場皇馬賽事,
都比2次12碼任射,射唔入再射過~
Originally posted by tkk2p at 2006-4-29 03:18 PM:

最多都應該係ab仔同我..=.="
其他真係好少~但肯定唔只咁少皇馬迷~
大家快d入黎傾偈啦~
皇馬成日輸,佢贏都話多d野講,
輸左仲有咩好講,希望佢對奧沙
贏番場喇,本黎都有個第2名,
e+得第3,就算黎梗賽事贏晒
都要華倫輸番場先得,爭第2都
好高難度~
朗拿度今季冇踢好多場賽事但係射手榜居然排第3,
皇馬今季演出唔多唔少因為冇左佢係度所以成績差
左唔少,好在果主席馬田比人炒左,下季賣佢機會少
左d,希望佢來季唔好成日傷,等d成績好番d,同買多
個好既前鋒同佢合拍,強打巴塞~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-30 02:33 AM:
選會長係唔係球迷有份投票???
梗係唔係喇,董事投票話事嘛
如果阿祖安奴同亨利選擇,一定要亨利,阿祖仲衰過朗拿度多多聲,技術都唔好得過大哨,
但亨利直覺都唔會黎,剛剛又連任英格蘭足球先生,而且又忠心,黎到乜獎都冇,錢佢又唔
係冇,相信唔會為錢過黎皇馬~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 12:30 AM:

就算走都應該會去巴塞
係,如果走,好大機會去巴塞,始終呢d球員太有錢,皇馬只用錢係留唔到佢,
只可用成績先留到佢,但如果巴塞冇亨利都拎到雙冠軍的話,佢地又駛乜
要用咁高價錢爭亨利?有機會將來收左亨利都會以高價賣比人,亨利真係要
諗清楚~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 12:18 AM:
韋拿又入波喇,同伊度奧差一球咋......
華倫基本上都好穩定,餘下賽事要佢地輸真係唔容易
皇馬比d心機喇~
Originally posted by andy020290 at 2006-5-1 12:59 AM:
但留隊機會都應該幾大~
我都覺得最大機會係留隊,而且又有新球場用,理論上會開心d
碧咸生日派對變告別會

01/05/2006

萬人迷碧咸明天便31歲牛一!Victoria為報答老公早前替她慶祝32歲生日,更送上名貴首飾,決定秘密籌備一個大型BBQ生日派對,大事慶祝一番,150名親友將獲邀出席這個戶外燒烤派對,碧咸一些英國朋友更會搭飛機專程前來參加,而皇馬的隊友亦會帶同太太到賀,相信場面將十分熱鬧。而因盛傳碧咸季尾將離開皇馬,故今次有可能是他告別西班牙的派對,雖然碧咸可能續約不成,但Victoria希望這個派對可令他畢生難忘,由於碧咸要出賽,生日會將改在周三舉行。
另外,Victoria已答應為眼鏡品牌Linda Farrow設計太陽眼鏡,暫定在年底推出,友人表示Victoria和碧咸同樣喜愛戴黑超,這項工作十分適合她。

eee...原來仲未傾掂續約架咩?
Originally posted by andy020290 at 2006-5-1 03:54 PM:
Arsenal captain Thierry Henry has r...
係唔係亨利自己講架?還是又係d八卦雜誌老作?
如果真係過巴塞,咁皇馬下季都唔駛止意聯賽拎
冠軍lu,唔係睇死皇馬,而係對手實在太強,除左
車路士既財力人力之外都好難有球隊同巴塞打~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。