<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cpccpc at 2006-5-9 02:01 AM:
羅賓奴個場,睇佢個樣踢到想喊=.= ...想哭的樣子=.=唉~~佢次次都差少少差少少....不過佢有2次 係底線扣番入黎中路 都扣得好鬼靚~
聽見佢個名就憎,睇見佢想打,
若我係領隊,情願要卡斯辛奴~
Originally posted by Kian76 at 2006-5-9 02:26 AM:

佢腳法好過卡斯叛徒N倍。
有腳法唔入波有鬼用咩,
如果朗拿甸奴只得腳法而
唔識入波,佢都做唔到球王~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:19 PM:

奧雲如果唔係一定要打正選的話我諗...
好似唔係咁喎,係果時盧森堡高,想將皇馬巴西化
要收購羅賓奴同先施奴,所以先將奧雲賣走,其實
果時係盧森堡高想做巴西領隊,以籍教左半隊巴西
國家隊為由,等自己機會高d,做下任執教~
想知道黎梗西維耳仲爭唔爭到第四名?
冇機會的話,會唔會派副選上陣,讓下
皇馬都好,反而奧沙可能冇野爭,會放
過華倫都唔定~
Originally posted by tkk2p at 2006-5-10 02:00 AM:

差奧沙辛拿3分,但少踢一場~有機呀~
咁就慘lu,皇馬呢場都唔易踢,仲要係作客添>.<
Originally posted by tkk2p at 2006-5-10 02:33 AM:
等左成晚~
官網最新消息~拉莫斯張紅牌打甩,改為黃牌,可以倒戈西維爾~!
其實打唔甩可能係好事,佢既足球意識好弱,真係驚佢又比12碼人射~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 03:06 PM:
路透荷蘭埃因霍溫電---塞維利亞(西維...
既然佢地都拎左個盃,會唔會唔志在對皇馬既勝利呢?
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 07:00 PM:
足球-羅納爾多表態輸誠,但對獲得皇馬...
你隻死野,最後一場都唔出場,冇野爭都話姐,
爭梗第2,唔好話自己傷左,但到世界盃到時就會好番
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 08:58 PM:

其實一早預左佢係今季都唔會再出場,因為世界盃越黎越近
咁個第2名只靠魯耳真係凍過水,唯又靠巴迪c達或華倫輸喇~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-11 09:26 PM:

靠下卡斯辛奴~買番來唔用好浪費
都好既,佢今季都入過一球,數據上可以靠下佢既~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。