<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
一定睇,皇馬加油,最衰唔係華倫踢先,
如果唔係,可以連睇兩場波,攪到唔知
點樣睇好~
呢場d星級球員踢得好好,碧咸入兩球(好耐都未見過,可能係準備世界盃關係)
施丹連續兩場有波入,只可惜其它冇星既球員,(始終經驗淺),只係一個上半場,
就算入兩球,都比人追番4球,証明左下季繼續買星級球員都冇問題,最好11個都
係星,咁就強好多,但要用好多好多錢........
Originally posted by tkk2p at 2006-5-17 03:28 PM:

最後一次著皇馬波衫...
如果做教練佢都可以著皇馬波衫既~
我估西維耳4:2完左半場果時好開心,
因為奧沙仲係0:0,佢地有機會入歐冠
完左場都好開心贏4:3,但返到更衣室
知道奧沙贏華倫就都唔知贏黎仲乜~
不過真係好好彩,雖然輸4:3,起碼奧沙
贏到華倫,唔係真係晒左碧咸2個入球
,施丹入1球~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-18 02:25 PM:

兩次超靚助攻,其實巴迪斯達可以係碧咸身上攞到唔少入球的,可惜佢係皇馬唔係打中鋒啦
巴迪斯達只係暫替朗拿度,其實今季朗拿度,如果冇傷,真係
可以同巴塞爭第1,今季贏唔到聯賽,下季仲難贏,起碼冇左施丹,
都唔知用邊個仲可以代替佢?
今季終於完在,總算有番個第2名,
但下季有咩好人選,可以替代施丹呢?
如果2006世界盃係巴西拎埋,咁朗拿甸奴己經拎晒所有今年最重要錦標賽事~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-22 07:34 PM:

碧咸照計應該會係皇馬退休~
但e+唔淨止係碧咸單方面既想法,皇馬方面仲未同碧咸續新約,
希望繼續簽碧咸喇,施丹走左,如果冇埋卡路士,己經冇晒星級球
員踢,到時唔好話歐聯,連聯賽都未必守得住第2名~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-22 03:08 PM:

其實如果佢肯多d用卡斯辛奴同蘇達度我唔信佢地會冇料到囉=3="
左閘就真係要睇A.高爾黎唔黎,如果唔係我寧願用巴禾...........(除非卡路士唔走啦)
我都係咁話用多d卡斯辛奴,和蘇達度喇,我情願唔要羅賓奴(始終身材太細小,除非有奇蹟喇)
Originally posted by abc123aa at 2006-5-22 11:39 PM:

咁呢方面我諗皇馬應該會同碧咸續約既..........
希望喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。