<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
好正,有咁多相睇,繼續~
如果皇馬真係唔要碧咸,希望佢唔爭在去埋車路士,
反正果邊都奱第二支皇馬既星級球隊,而且真係好強
既星,可以話係下屆唯一,一支球隊同巴塞有得揮既~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-29 05:40 PM:

我希望碧咸留係皇馬=3="
我都想佢繼續留係皇馬,梗希望皇馬今年拎到聯賽冠軍或歐冠,
希望佢地買番多d勁人番來,反正施丹走左,亦都慳唔少錢,可以
有多d錢買其它星既球員返來!
Originally posted by abc123aa at 2006-5-29 08:50 PM:
依家捷禾,艾殊利高爾呢d已經冇晒機會...........真係可能咩人都買唔到= ="
咁大獲,冇人好買,係喎施丹係咪有個仔,夠18歲未,
有得話平平地買住佢先,有個勁老豆,個仔都有番咁
上下掛?
屎喇,自己就鐘意碧咸,但又覺得巴西拎冠軍多D,
應該買英格蘭還是巴西冠軍好呢?
英格蘭3:1既時候,巴西8:0 @.@,
睇見賽果,眼都突埋出黎,平均11分鐘入1球,
真係唔知買邊隊好~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-3 12:31 AM:

卡卡都o岩既~

森保達係好,不過唔鍾意佢
我都好想要卡卡,話晒都算係一粒星,
但卡卡今年幾歲?
Originally posted by abc123aa at 2006-6-3 01:57 AM:

24歲,今屆意甲入左14球

係一個入球幾多既進攻中場
咁勁,咁真係志在必得,就用佢替施丹喇
^^
Originally posted by abc123aa at 2006-6-3 09:02 AM:
艾歷臣快d過黎啦,我唔想卡比路黎呀.........
大家咁話,要艾歷臣都唔要卡比路,袓記降班先黎皇馬,最好連袓記都唔要佢,
況且祖記都係靠操控球証先有機會拎冠軍,亦証明到未必係卡比路既排陣有關~
呢張相影到個空姐望住碧咸"領"晒---脷

594 x 483 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。