<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-6-7 01:36 AM:
都唔知買祖亞昆同雷耶斯做乜............
兩件都唔係有用,買黎做乜,唔好亂晒錢喇,
留多d錢買卡卡好過喇~
巴塞都買左古莊臣,皇馬唔好話買人連同碧咸續唔續約都未知?
大家有冇發覺皇馬球員包括之前同現在果d係世界盃表現好好,頭先費高我覺得跟得幾好,
仲有就係之前碧咸,卡路士果d都有好好表現,雖然佢地都過30歲,但比起好多年青球員仲好好.
頭先睇完巴西,朗拿度連世界盃都唔係打得咁好,下季皇馬睇黎佢都冇乜大作用,羅賓奴不論身材及經驗都好輸舌,皇馬下季要買返d好前鋒,如果唔係,都難有起色~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 02:15 AM:
但我睇得出大哨好想入波喎,幾有火喎
我都好想佢入,,可惜都係唔入,不過都仲左球靚助攻,但唔入始終都係唔入,
有火唔入始終都冇用~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 02:22 AM:

係=3="我覺得佢要好好運用對日本呢場黎提升佢既狀態.......整個連中三元啦
唔好喇掛,亞洲得番南韓同日本最大機會出線~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-19 04:05 AM:
日本要贏巴西真係難過登天=3="
不過我都想日本贏既
都未必,巴西都肯定出到線,可能會換晒D後備出黎踢~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-20 01:14 AM:
搞錯呀,卡卡黎就話啫.......洛賓............
洛賓,卡卡兩個我都想黎~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-20 11:18 PM:

但係洛賓太獨食了= ="
世界盃係人都想突出自己,所以會獨食d,
聯賽佢會冇咁獨食了~
卡卡係咪係AC米蘭架,意大利如果真係判AC扣15分,卡卡來季黎皇馬機會
可能會大好多,因為起碼冇歐聯踢先,聯賽都唔容易追~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。