<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-6-24 01:43 AM:

卡卡唔係d見利忘義既人,AC米蘭球...
如何見利忘義唔得,咁搵D女色誘下佢,或叫碧咸斷卡卡背,試下都得~
Originally posted by abc123aa at 2006-6-24 01:51 AM:

卡卡有女友嫁喇,不如說服佢女友好過啦
好似話已經說服左卡卡個老豆
=.=老豆...好似冇咩用,
嗲親娘親都不及銀紙親
睇黎皇馬都係拎多D錢
出黎,睇下有冇機
Originally posted by abc123aa at 2006-6-24 02:01 AM:
計我話就說服佢女友吧
說服佢女朋友加入皇馬?
希望朗拿度係呢屆世界盃操返fit,咁黎梗既聯賽,皇馬有得同巴賽fight喇~
Originally posted by tkk2p at 2006-6-25 01:36 AM:

好多都係吹出黎既~
其實都唔知有乜好嘈,冇波入或贏唔到就話姐,
一直都贏梗,仲以小組首名出線,咁証明踢法冇
問題!
其實英蘭格可以自己對打一次,一邊碧咸,一邊謝拉特,咁咪知邊個適合d囉~
碧咸果球可以做今屆"金球"
但我唔想卡比路黎~
Originally posted by yuy at 2006-7-5 02:25 AM:

請問点解呢?
因為之前好串,佢話要晒個四大球員黎佢先黎皇馬,
E+一見袓雲要降班,即刻黎皇馬~
Originally posted by abc123aa at 2006-7-5 01:56 PM:

唔知佢會點執皇馬呢
多數都係換球員~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。