<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
想睇下卡斯辛奴幾時發脾氣,到時皇馬大獲。
我愛長澤
巴迪斯達真係一隻野獸......好大隻呀......成支鋼根咁。
我愛長澤
Originally posted by andy020290 at 2006-4-17 02:09 PM:

係~同阿祖安奴差唔多~不過阿祖安奴更加強...
感覺上巴迪斯達零肢肪,所以似鋼根。

阿祖安奴有d肥肉o係面,似大肉腿。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-18 01:37 AM:

淨係碧咸既一年人工都夠我洗好耐甚至一世..........
我比較想要米高佐郭一年的人工,又或者KG既一年人工多d。哈哈!!NBA球星既人工遠高於足球員。
我愛長澤
Originally posted by kuru at 2006-4-18 11:34 PM:

買喇~我筧得唔係AC就係巴塞喇~
我都認為出線唔係AC就係巴塞。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by andy020290 at 2006-4-19 12:27 AM:
你地比d分我仲好啦~試但比10分黎都好...
等我夠600分之後我主動伸請派我之後d分俾大家。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-4-19 02:20 PM:

虛度光陰~有傳佢下季返祖雲
傳聞祖記想組織一隊飛機王戰隊,若果伊巴謙莫域還留在祖雲達斯,配合卡斯辛奴和傳聞最大目標C.朗拿度的話,d觀眾都會好危險下,特別係門將後面既觀眾,到時特意安排為敵方球迷專坐區,俾班飛機王盡情飛機散死d敵對球迷。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-20 10:29 PM:

係囉~其實買前鋒都幾唔著數,依家出...
阿祖安奴既優點係勝在非常平穩,每季賽事中總有三份二賽事中保持低迷的狀態,係一個保持狀態既高手。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-21 01:49 PM:

仲有三分一係開場熱下身時~
即頭30分鐘入態,尾60分鐘冇態
咁咪一分鐘有態時間都冇??哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-21 02:09 PM:

佢真係冇咩說服力囉~大哨都叫做勁過先殘,佢而家已經殘緊lu
大哨衰極一季都至少入16球以上,阿祖安奴一生人都末入多過16球。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。