<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 10:48 AM:
路透馬德里電---皇家馬德里(相關新聞 ...
我有d唔明卡斯拿斯點解會有張紅牌既??定係唔係俾佢??定係佢只係換手套??我睇左精華有d唔明。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-1 02:53 PM:

第一個黃牌走出黎投訴鬧球証,第二個黃牌係走出黎將個波頂出界跟住仲踢走個波浪費時間.......
下??我完全睇唔出有問題,乜龍門唔可以出黎頂波架咩??仲有,佢好似係在個波末出界前踢個波出界,呢d叫做解圍wor......!!!!!!!
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-5-1 09:50 PM:

頂出左界,撞到廣告牌返入黎,對方球員想開界外球,但卡斯拿斯踢走個波~
佢自己同其他球員都冇抗議,係正常紅牌~
原來係咁,我隻眼有問題,miss左中間反彈o個part。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-2 12:59 AM:

個波頂左出左界再踢叫做浪費時間,好正常係要攞個黃牌
剛睇番,原來真係我發雞盲睇唔倒,不過我覺得唔係因為浪費時間,而係唔想俾對手快開界外球直接拋入空門先踢走個波。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 06:09 PM:
羅賓奴有排成熟,始終佢既身體質素冇C7...
C朗都叫快既話肥哨一定係超人。留意,係肥哨,唔係fit哨。哈哈!!

同埋我上次睇體育世界(都有成幾個月前),有個巴西細路仔叫羅馬連奴,佢既偶像係羅賓奴,原因係大家都咁矮。哈哈!!佢好似係12歲定14歲,終於被第一間球會取錄(之前全部話佢太矮唔收),睇佢踢街場d腳法真係好正,我仲等緊佢黎歐洲球壇既一日呢。

仲有,個桑卡路士我都等緊架。仲有巴西世少杯既主力前鋒,絕技係用個頭癡住個波跑入龍門。就係用呢招在世少杯決賽最後一刻入波助巴西取勝,我諗對手當時好無奈,而家既佢應該15、6歲,就快睇倒佢成名喇,希望呢三個全部會加盟羅馬啦。哈哈!!

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-3 at 07:09 PM ]
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-3 07:08 PM:

C7係快果隻啦..........依家既大哨佢有心爆你的話你食硬塵
加速力始終唔夠,馬甸尼雖然唔慢,但以佢既年紀加速力己退化,但都能夠跑贏盛年既C朗拿度......
我愛長澤
Originally posted by andy020290 at 2006-5-3 08:16 PM:

佢而家爆唔起姐~佢爆起上黎實快過你頭先講果d~大哨未沉嫁~ABC你話係咪先??
大哨梗係快啦,不過慢過以前姐,但就算係今日既佢,都快過C朗拿度好多。所以我先話如果C朗都叫快,肥哨就係超人。我點解要講明係肥哨??因為如果咁樣比,fit哨己經唔係人類。
我愛長澤
Originally posted by andy020290 at 2006-5-3 10:10 PM:

明白哂~如果FIT哨今次世盃真係番黎~我肯定我以後都愛死佢~我相信連朗尼都快過C朗~

[ Last edited by andy020290 on 2006-5-3 at 10:11 PM ]
朗尼爆炸力勁,若是計足球比賽上的發揮,朗尼肯定快過C朗好多。而家唔係叫你跑100米,冇咁長距離俾你慢慢加速。你起步慢過人就要食塵俾人食晒身位。C朗既起步竟然輸俾高古上次我都赫左一跳,仲記得上次雲邦賀斯可以好輕鬆咁追波跑贏C朗,但就完全唔夠費高跑。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 03:25 AM:

但我覺得論速度C7係有囉,快唔快就真係見仁見智
朗尼梗係快啦,步大力雄
有速度還有速度,講到快就有排末輪到佢,而家國際性既足球賽事,冇12秒內都唔可以話自己快。舒夫真高唔好睇佢又係衰加速力唔夠強,佢起碼叫做11.2秒跑完100米,夠距離的話佢實追得番。傑斯都係11.2秒,但傑斯好明顯係起步快,跑落會慢過舒夫o個種。但而家既傑斯就......仲記得查爾頓個翼鋒羅美度好似係歐洲球壇最快既翼,100米冇記錯係唯一能夠10秒內完成。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 10:22 AM:

有幾快都係冇用,無論你跑100米係幾...
唔係呀,因為你之前話佢快所以我先話俾你知佢唔算快之嘛。哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。