<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 10:24 AM:

C7既起步梗係慢啦,佢係跑姿係「密密...
C朗既跑姿係勁怪雞架,將個重心後移,條腰向後傾,末加速就己經用一個平時d人加晒速既跑姿黎跑,仲點加倒速??哈哈!!不過呢個跑姿都有其好處,就係可以在盤扭中更易作出平衡,長期保持準備插花既狀態,一有乜事就插,因為正常既插花係唔會前傾,我諗佢係慣左咁樣踢波,久而久之連平時追波都咁既怪雞姿勢。
我愛長澤
Originally posted by kuru at 2006-5-9 02:15 AM:

聽見佢個名就憎,睇見佢想打,
若我係領隊,情願要卡斯辛奴~
卡斯辛奴腳法不如想像般出神入化,只係控球力幾強既前鋒姐。佢最強之處只係踢法估佢唔到。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 02:24 AM:

羅賓奴係差最後果腳,包括射波同傳波........
佢腳法好過卡斯叛徒N倍。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 02:29 AM:

有腳法唔係大晒
卡斯叛徒最叻叛變。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 02:37 AM:

唔覺得佢係叛徒囉
人地又唔係同羅馬簽左死約話一世唔走跟住就發難咋走佬,咁就叫叛徒啫
羅馬次次想同佢簽新約,次次都提升條件去迎合佢,但佢就次次抬高要求,又要在隊中影響軍心,仲要向外講羅馬壞話......屈羅馬唔俾佢想要既條件佢,但原來係佢既屎忽手段,而家佢轉會皇馬後真相大白,係佢用埋d那渣手段要轉會,明明合約仲有兩年就一早喊走,仲要走左之後話羅馬差d害左佢既大好前途,睇見佢而家咁折墮真係心都涼晒。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 09:53 PM:

原來去皇馬係犯法,依家知道好野呀
俾兄弟出賣,就係咁簡單,當初卡斯辛奴一日末轉會,托迪都冇出過一粒聲,但就講明希望卡斯辛奴肯留低,而且托迪近距離睇住卡斯辛奴d那渣手段,唔火就有假,話就話兄弟,但羅馬d成績差少少就走都走唔切,托迪身為羅馬既隊長兼好友,一定有被出賣既感覺。
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-5-9 10:04 PM:

同埋記得佢好似係預備組踢,無啦啦發脾氣走人,係咪
佢最難頂之一係羅馬教父湯馬斯德高望重,在練習賽接應佢既傳送後射得唔好就爆粗狂插湯馬斯,話人地廢物,走還走,使唔使在羅馬陣內攪咁多事??
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:05 PM:

折墮?唔覺囉,黎皇馬人工高福利好又易挑戰冠軍,卡斯辛奴落到場好努力表現自己
俾人當轉會祭品仲折墮過做後備。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:07 PM:

離開羅馬對卡斯辛奴自己同羅馬都好
羅馬因為卡斯辛奴死唔簽約,只能收回3?(6?)00萬歐元!!!咁都好??當初睇得起佢,巨資買卡斯辛奴,成2000萬鎊買回來,黎左羅馬後成功成為球星,唔使跟埋巴里做乙組仔,仲要黎到羅馬只係踢過1.5季好波,有2季時間俾垃圾甚至球隊毒瘤!!!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:12 PM:

攞黎加錢換某一個球員係正常呀
特登低價入佢,一早預左用佢黎換星,完全無視卡斯辛奴既尊嚴,咁重唔折墮??你去問下奧雲心o個句,佢當初都一定唔好受。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。