<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-9 10:07 PM:

咁又係...雖然人望高處,果陣托迪比人斟都冇走到,包括皇馬
其實有可能卡斯辛奴係其中一個托迪唔走既原因,點之一季後卡斯辛奴就喊走,份外無奈瓜???當初即使托迪離開,冇人會鬧佢,因佢為羅馬供獻太多,以及佢真係好想為羅馬屈番一筆巨額轉會費。但卡斯辛奴供獻唔多,又要屈羅馬蝕到嘔血。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:16 PM:

唔係講錢,羅馬預左豪比佢嫁啦,既然羅馬當佢係毒瘤就梗係早放早著啦
羅馬冇當佢毒瘤,係我當佢係毒瘤姐,雖然佢離開羅馬我真係好開心,但就係非常唔滿意佢走既方法和之前攪過既亂事。羅馬真係擺個心出黎想留佢架,係之後卡斯辛奴激到羅馬意氣用事下大家鬥硬姐。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:19 PM:

奧雲如果唔係一定要打正選的話我諗...
一個球員唔為打正選做乜??好似麥馬拿文咁精明唔使踢等收錢??皇馬買佢入黎基本上係預左試用,試得唔技驚四座都唔會留,即使表現好,但總之唔能夠成為另一個朗拿度咁受歡迎的話,皇馬一定唔會留。皇馬用人係睇價值,唔係睇表現。例外的只有後防球員和古迪呢個口水佬。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:20 PM:

咁不如一早帶埋卡斯辛奴去皇馬.........
如果真係咁托迪就係叛徒。呢種妄顧球會利益既行為真係唔掂架,做人都係咁,唔可以為晒自己。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:24 PM:

你就口水佬,咁當中托迪都係口水佬啦,投訴王
古迪有價值亦有實力
托迪真係幾口水佬架!!哈哈!!佢好鐘意發表意見。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 10:26 PM:

叛唔叛徒唔係你一個人諗就係...
朗拿度係叛徒始祖......國米白養左佢兩年......以為苦盡金來,點知即走......咁都唔叛徒呢個世界唔會再有叛徒呢個詞。

當年托迪肯走既話絕對屈倒3-4000萬鎊。單單佢一個。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-9 11:18 PM:

你話佢免費轉會皇馬就話啫,濫用叛徒呢個詞語
可惜錢唔等於一切,國米當初佢傷既時候唔放棄佢,除左照出糧,莫拉堤仲分埋國米d股份俾朗拿度,希望朗拿度可以在國米有復出既一日,全球既國米球迷都全力支持朗拿度,全數都極希望看到朗拿度再度為國米上陣,在情在理,朗拿度也不應該離開吧??冇錯,佢係為國米帶來轉會費,但可知道國米要的不是錢??國米球迷有幾心痛??而家朗拿度怨皇馬球迷唔like佢唔支持佢,我覺得係報應黎,佢當日把真心支持佢既球迷當戲子耍結下了因,今日被皇馬球迷踩台係果。

而試問你又認為乜野先叫做叛徒??

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-10 at 12:03 AM ]
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 12:34 AM:

唔好意思,皇馬既球迷已經支持返朗拿...
卡斯辛奴

某某球會比好多著數某某球員甚至當佢係隊中既重心,但某某球員就不時公開咁話呢間球會,而且又唔努力練習,跟住仲要唔係高價賣出,係低價賣出,但要記住既就係呢間球會比到呢位球員想要既野佢,但佢唔珍惜仲要不愉快咁離開呢間球會

以你列出既論點,除左唔能夠完全俾晒球員想要既野佢之外,真係中晒叛徒既特點。

但乜野叫球員想要??夢想??冠軍??錢??興趣??女人??根本球員想走既話,任何一樣野可都以成為理由,球會100%唔可能滿足得晒佢既要求,但就羅馬肯定唔係錢既問題滿足唔倒卡斯辛奴。

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-10 at 12:52 AM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 12:49 AM:

卡斯辛奴

某某球會比好多著...
舉個例,亨利就算走,都唔會有人怪佢。因佢有功而且走得和平。唔似得有d人末建功就走人,仲要攪事。而亨利話入決賽就留,但而家入左,都仲末話留定走,証明一個人要走,任何野都可以成為理由,任何留下既理由都可以成為閒話。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 01:06 AM:

建功既定義好難講,羅馬呢類球會要攞冠軍有幾難?國米要攞冠軍有幾難?大家都知
而且大哨離開國米既最大原因係古柏
唔好忘記你自己都係落場既球員,你都在影響球賽。羅馬、國米拿冠軍難??至少有半隻意大利杯袋住,皇馬?(如有得罰請見諒)但其實講真,國米要拿冠軍的話唔難,但就係拿不到,呢個己經唔係人腳既問題,係一d解釋唔倒既奇怪問題了。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。