<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-5-14 12:50 PM:

安帥黎都唔好卡比路
但的確卡比路高 Lv. 過安察洛堤......
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-5-14 01:03 PM:

咁一定係,但卡比路帶唔到穩定比皇馬,佢又話洗呢個洗果個
話唔定佢能夠洗晒d星用蘇達度、柏雲呢d贏聯賽......
我愛長澤
Originally posted by donald15 at 2006-5-17 10:05 PM:

其實我覺得卡斯拿斯仲勁過施治,保方
祖記同車仔條防線都算隱陣分擔唔小龍門既壓力
做皇馬既龍門自己一個受晒小d心血都死
其實你可以咁睇,強隊門將雖然得閒冇野做,但佢地就係因為冇乜野做更容易心散唔集中,呢d係人之常情,好難避免,而且成場波經常連波皮都冇掂過既話,突如其來一個致命埋門(既然能越過這條強勁後防線的話,這攻勢肯定很危險),門將好多時都會不知所措、出迎時間慢了、甚至出錯。所以唔好話保方佢地好易做,其實唔好得幾多。
我愛長澤
Originally posted by donald15 at 2006-5-17 10:53 PM:

不過比人射門多即計入波機黎都會增加
呢幾場失咁多波都係狂比人射
好陰功
但可知道從來沒有人批評卡斯拿斯的正常失球,只會批評他出錯的失球。只有無知的人只會去計算甚麼失球數字,失球不代表甚麼,只能代表整隊球隊出錯,不是門將一個人的事,而且,對方即使射門一次,但若係世界波的話,失球便變得理所當然,救倒係神,但救唔倒亦不代表是蟲呢!!!所以卡斯拿斯才那麼值錢和受尊重,但也請不要因同情而失了客觀,不要因此而為卡斯拿斯加分,若是這樣的話,保方等其他被公認活在頂級防線下無甚顯身手機會的門將便十分不公平了。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-18 02:44 AM:

呢兩場顯示出碧咸都幾重要下
今場波既碧咸有些少以前曼聯滿場飛既影子。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-18 09:25 AM:

對維拉利爾同西維爾呢兩場都係,可惜...
唉,好提升唔提升,季尾兩場先黎提升狀態,皇馬都唔知開心就唔開心好喇。哈哈!!

其實佢既入球能力一向都幾強,每季都能攻入10球左右,但黎左皇馬後就失去了這光茫。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-18 09:35 AM:

佢地咁,冇計,不過我地既最終目標第...
佢而家對自己既罰球唔夠信心,相信同佢既背傷有關。
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-5-18 02:07 PM:

真係入少左好多,雖然傳波仲保持住~
傳中唔同罰球,罰球為左有急勁既球速和下墮力,需要球員運用強大的腰、背力去"挫"西,加上碧咸的罰球姿勢是特別影響背部,所以便更加難去重拾以往佳態,可以預見的是碧咸的罰球員會每況愈下,隨著年齡的增長而不斷減少,除非他改變姿勢吧。但P祖連奴、阿辛卡奧、米赫洛域的罰球姿勢卻能令他們長期保持下去,求準多於求墮。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-19 05:07 AM:

要佢改變姿勢等於叫佢唔洗踢=3="
因為佢傳中同射罰球都係同一個姿勢,連射12碼都係............
所以12碼因重心經常後傾而多次飛機+撻低賴草皮。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-19 08:22 PM:

其實我覺得係佢信心問題,佢用呢個姿勢都入過唔少啦,佢射失一球12碼係英國有幾大迴響呀.......球星唔係易做嫁
最慘係佢連訓兩次,射12碼時。哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。