<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
列卡甸奴真係唔差的,相反要問點解選列卡甸奴,不如問點解選費迪。呢個真係令我摸不著頭腦,點睇都好,文仙尼、巴迪斯達、泰迪、迪亞高所有人都比他好吧??
我愛長澤
我有看過兩本足球雜誌:全能、進攻。感覺上進攻足球較為隨風擺,雖然他們較喜歡像球迷一樣各樣細微能力去分析,但卻因太多同類型的比較而令本書既專業性變差;全能方面最大問題是資料太慢,太Out,但勝在能作出較客觀及堅定的立場,不太過"跟風"。感覺上看全能會順眼過看進攻,但現在我極少看這些刊物了,只是有時候看到有趣的風面標題便會買來看一看(多數都失望,雷聲大雨點小)。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-25 11:07 PM:

我死唔信佢擺脫唔到傷患
你認為一個壞過N次不斷整番既電話會唔會唔再壞??
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-25 11:17 PM:

我相信事在人為,傷患好返之後易傷係會,不過只要佢心理正常就唔會,唔會小小野都以為係傷
你讀理科定文科定傷科??不過可能要讀醫科先得,機器有得換零件,但身體唔得,只要某個地方受過傷,只會愈來愈易傷,愈來愈脆弱,永遠都不會好轉。正如籃球T-mac的背傷一樣。一但傷了,呢一世都係咁,只會每況愈下。
我愛長澤
Originally posted by kuru at 2006-6-24 01:34 AM:
卡卡係咪係AC米蘭架,意大利如果真係判AC扣15分,卡卡來季黎皇馬機會
可能會大好多,因為起碼冇歐聯踢先,聯賽都唔容易追~
卡卡唔係d見利忘義既人,AC米蘭球會既吸引力真係唔弱架,當年降班都能令一大班球星唔走,就知乜野事啦,而家可能只係扣15分同冇得踢歐聯姐,卡卡唔會咁蠢走既,話唔定做埋大佬都末定,而家舒夫走左。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-24 01:44 AM:

哈,好難講~不過佢唔走既機會大d

KIAN,比MSN我
[email protected]

[ Last edited by abc123aa on 2006-6-24 at 01:35 PM ]
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 02:44 PM:
馬德里7月8日消息,周六有報道說前祖...
簡拿華路以皇者姿態過黎皇馬揚名立萬係好正路啦,同艾耶拉正面交鋒,彈弓人大決戰!!!哈哈!!!(我當然係支持簡拿華路啦)

但我唔想森保達黎皇馬囉,因為佢要去羅馬架,哈哈!!!

艾馬臣黎到皇馬應該有所作為既。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:23 PM:

雖然比人咁喝倒采,但我都係覺得佢唔會變,
反而朗尼就會成熟d
妖,朗尼己經唔止一次中招啦,次次d人都話朗尼會改會改,但次次都唔改,最大改變只係犯完規唔會再去追打人姐。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:26 PM:

如果卡路士真係去車路士的話,森保達果黎都唔出奇
另外之前睇過,如果祖雲達斯真係要去丙組,咁可能真係會係皇馬"暫存"一d大牌球星架!
我覺得AC米蘭都會用呢招,俾個加度素你地曼聯玩下先,卡卡又去皇馬玩下,又俾個派路羅馬用下,再下季升班時收番晒番黎用,呢招唔錯架。
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:29 PM:

大簡講左話唔會走
希望佢走。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。