<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:30 PM:

.........
我諗呢一招會得到各大AC球星既歡迎,就算AC最後升唔升倒班都好啦,對班球星既影響只係會留在新球會裡還是回歸而己,係保存實力既最佳方法,但老實講,要問下另一間球會肯唔肯先得喇。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:32 PM:

聯賽點同wc呢?
聯賽有38場,偶爾輸1~2場唔緊要啦!
但係,今次佢攪到英格蘭要10打11,踢到腳仔軟,攪到射12碼出局,對佢打擊會大好多
朗尼點睇都唔似會失呢d影響既人囉......老實講句......佢同碧咸係兩種人......

而且最大分別係今次英傳媒將90%責任推落C.朗拿度身上,真兇朗尼反而係受害者??

我唔睇好朗尼會改。
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:31 PM:

都老喇
今年簡拿華路fit到,肯定係世界第一!!!
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:34 PM:

寫多2隻字鬧佢,佢就會改~
好似d小朋友咁,你越就佢,佢就越自我.
但係,我相信唔多唔少佢自己個心都唔會好過囉
過左18歲成晒年都仲話細路......讚佢定踩佢??

朗尼......叫佢30歲先出番黎踢波啦,到時我諗佢既思想會正常番既。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:37 PM:

唔係話佢踢人唔啱,拆人祠堂呢d行為抵嘅!唔同個球證見你樣衰就比牌,佢真係錯左嘛,所以我覺得佢會改囉
老實講,佢知件事嚴重就唔會做啦,做完之後原來責任有9成都係推左落C.朗拿度身上,接受記者訪問時仲話要將C.朗撕開,真係睇唔出佢知道自己錯左。佢係覺得自己比人害多d。
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:39 PM:

放晒d人走
ac係咪一定可以上番seriesA-,-

到時可能係2年3年
上得番班星肯肯番黎
咩招黎
當然係放走班唔肯踼既球星啦(借走),再在乙組重用自己既優質青年軍,外借一d二線優質老兵,仲用埋原本球隊裡面名氣較低不得志既一線尾球星做主力,相信一年內升班唔係大問題。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:39 PM:

我唔係話佢小朋友呀!
我係借時下d小朋友做比喻
佢要別人用小朋友黎幫佢做比喻解釋,己經好失敗。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 03:40 PM:
路透倫敦(相關新聞 - 網站)電---英格...
到時會唔會在皇馬見倒:杜林+簡拿華路+蘇金寶+尼斯達+烏化奴斯同時效力呢??哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:51 PM:

好似諗得好簡單咁=.=

ac成班老人兵喇
仲外借,不如賣左佢賺番d $$唔好
唔可以,賣走左就唔會有機會翻生,AC既目標唔係要升班,係要繼續做世界級班霸球會,就算到時加度素呢d己經30歲,但起碼仲處於高鋒期,可以短暫性幫助AC米蘭取得輝煌,即使是一季,但己經足夠令AC米蘭既號召力大大提震,到時才慢慢改革球隊,配合在乙組時期發堀出來的土產年輕新星,相信不出五年內AC必能重拾頂級球隊的實力。

但若果放走晒d人,就分分鐘好似費倫天拿咁,就算升倒班都唔會再有機會成為頂級勁旅,即使是前列份子也好......因為球隊本身既吸引力實在會大大下降,難以吸引高質素既大牌球星來投,要靠一班二線球星來支撐球隊,風險更大,需知道不是每一隊也能像費倫天拿一樣遇到如此出眾的二線兵的,如當時初加盟的東尼,便是一個意外。這樣攪一攪,重新上力既時間分分鐘要10年、20年。
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:57 PM:

係囉
how about nesta??
尼斯達近年既表現說實在早己不復當年拉素時的表現,但當然還是世界一流的中堅,但最大致命傷還是不斷加密的傷病問題......他的體能好像己開始下降一樣......
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。