<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-24 02:19 AM:

其實我覺得出多d佢都冇壞呀.........
有預備組神射手""波格迪""唔用,反而去練個蘇達杜......思想真奇怪。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-27 12:29 AM:

冇辦法,佢個身型係咁=3="""""
好無奈,以前在巴塞既突破能力真係我見過咁多球員之中最強,甚至比馬勒當拿更可怕(馬勒當拿勝在帶來太多奇跡),論到個人突破當fit時的朗拿度肯定比朗拿甸奴更強,不要以為朗拿度會比朗拿甸奴少花招,朗拿甸奴之前的那招李維連奴扣朗拿度早就識用了。只是不會經常使出。當fit的朗拿度的盤扭簡單得黎夠直接,就算對手拉晒衫都拉唔跌佢,三、四、五個人包圍朗拿度都仲可以俾朗拿度扭出叢圍,當時真係睇到我啞晒。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-27 01:22 AM:

細哨都好似講過「牛尾巴」係大哨教佢嫁
雖然我未睇過佢係巴塞既表現,但係都知佢以前係好勁嫁啦,係呢兩年先唔掂........=3="
我好似有個佢既片既下載網址,可以俾你睇一睇佢某些神技表現,佢盤球時真係超快,肯定快過奧雲。(當然就咁冇波在腳奧雲快少少)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 01:33 AM:

我好似有個佢既片既下載網址,可以俾你睇一睇佢某些神技表現,佢盤球時真係超快,肯定快過奧雲。(當然就咁冇波在腳奧雲快少少)
http://rapidshare.de/files/14084808/Ronaldo9.wmv.html

快d下載黎睇啦!!大部份都係巴塞時既神技。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-27 01:33 AM:
愛斯賓奴5-0贏緊西維爾=3="O曬咀......=o="
華倫仲係同基達菲和緊波,基達菲同西維爾都打少個~
愛斯賓奴只是狀態差,但實質班波既質素其實真係幾好的,特別係兩大重心迪拉彭拿和達蒙度表現好時。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-27 01:45 AM:
ya,基達菲追返1-1
下載左黎睇末??俾下反應啦。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-2-27 01:22 AM:

細哨都好似講過「牛尾巴」係大哨教佢嫁
雖然我未睇過佢係巴塞既表現,但係都知佢以前係好勁嫁啦,係呢兩年先唔掂........=3="
不過話時話,我好似記得我睇過朗拿甸奴話自己既牛尾巴係學以前李維連奴既,話係自學。佢又幾時反左口??哈哈!!總覺得細哨份人好鐘意講大話 (當然係冇惡意) ,好似之前射門柱咁,Nike唔講佢都唔認係電腦整過,哈哈!
我愛長澤
魯爾、希古拿、卡斯辛奴=後備。
我愛長澤
皇馬2:1輸了
我愛長澤
皇馬踢出來冇火。朗拿度在末段好明顯嚴重缺氧,好唔掂......好彩佢仲末去到訓低既地步。上半場搶得太勁,下半場既朗拿度出現問題。體力不繼就是朗拿度既死因。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。