<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 11:35 PM:

雖然佢係皇馬地位超然,不過佢最後果年打得唔好係事實..........
你講緊希亞路??
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 11:36 PM:

係喎~皇馬當時又會用佢既...........果然係你既就係你呀
最初打左翼,之後轉打正前鋒。而家變左中場中。中途試過打中場中變左做後衛,應該話左閘,卡路士變左前鋒。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 11:47 PM:

係呀~我第一年睇皇馬果時睇到佢成日漏波我真係............Orz
但自從經過之後幾年後,我先知原來希亞路o個屆咁既表現己經係近年皇馬最佳後衛。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 11:34 PM:

係呀,佢好似唔係好夠火
托利斯火就有喇,但唔夠霸氣就真既。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 11:51 PM:

皇馬近幾年既失球越黎越少
失球少全賴佢地唔敢再亂攻,變成攻不強守不穩的球隊,同後衛既質素和表現冇乜直接關係。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 11:51 PM:

硬係覺得佢差少少咁,馬田杜度夫又係,硬係覺得佢差少少咁
托利斯差一份信心,係俾球迷既一份信心,佢唔能夠俾球迷一種有佢就有波入既感覺。

馬田柏杜夫係差左一份明星相和名氣。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-4 12:11 AM:

你要咁講我都冇辦法,皇馬既球迷最清楚
你見倒魯爾踢前鋒都要在生波時殺入禁區搶波就知啦,希亞路o個屆真係經常後防得三個人架咋!!!
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-4-4 12:24 PM:

我覺得係因為,皇馬有左正宗防中,同埋踢單前鋒,多左中場(魯爾&碧咸)既搶波~
其實最大因素唔太關防中事,冇記錯的話當時既防中好似係馬基里尼定係干斯卡奧+甘拜亞素,反而卡路士愈黎愈走後上愈黎愈少係關鍵,而沙加度都冇咁顛係唔係都攻上去,以及魯爾一季比一季踢得後,碧咸方面唔多見佢幾常搶波,只見佢搶極都搶唔倒波,哈哈!!仲有卡斯拿斯既一日比一日成熟。
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-4-4 12:33 PM:

我覺得波歷克去車仔唔可以完全發揮...
艾辛移後一格,波歷克踢艾辛而家個位。

馬基里尼應會是後備。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-4 06:34 PM:

其實而加即係和緊~
同埋華朗同列基美d腳法都好好~
我時時都覺得華朗對施丹會好好睇^^
我反而好想睇托迪對朗拿甸奴。哈哈!!即係意大利大戰巴西。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。