<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-8-17 06:29 PM:
曼聯fans club追緊上黎呀
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-8-17 06:35 PM:

過黎踩場?
雷耶斯曾在公開場合表示希望加盟西甲豪門皇馬,皇馬據說也為這名22歲的球員開出了850萬英鎊(1,608萬美元)的價格。但阿仙奴認為這個價格遠低于雷耶斯的價值。

雲加說:「如果你說『我想要這名球員,但是我沒有錢』,那就請回家吧。」

好串

[ Last edited by pakho on 2006-8-23 at 09:46 PM ]
Originally posted by pakho at 2006-8-23 09:43 PM:
雷耶斯曾在公開場合表示希望加盟西甲...
一D都唔想雷耶斯黎皇馬,係阿仙奴到都勁唔過亨利,
有得選,我要亨利好過~
我又黎踩場!

[今日阿斯報news]

皇馬不屈服: 以Kaka換取出售Ronaldo

皇馬表明不會輕易讓Ronaldo轉投Milan.
該意甲球隊的Adriano Galliani和Ariedo Braida昨日應邀出席Trofeo Bernabéu.
在球賽開始前,Mijatovic在觀眾席和Milan代表會面,他在Ronaldo一事上表明立場:Kaka是他的替補,或者Milan支付超過30m euros轉會費.

另一方面,Milan希望就Ronaldo定價格和表明Kaka"是不會出售的",Galliani親口表示.
現時,該巴西前鋒繼續就15/7的手術進行恢復性訓練,但沒有發表任何言論.
QUIQUE要求VALENCIA斟介HELGUERA
如果換唔到卡卡的話皇馬係唔會放大哨既
Originally posted by abc123aa at 2006-8-24 07:52 PM:
如果換唔到卡卡的話皇馬係唔會放大哨既
斷估AC米蘭唔會咁傻仔用個末來無限好換一個夕陽有限好的吧??雖然傳聞那位法國新星:哥古夫好勁,新雷哥斯達添,比卡卡更加適合基拿甸奴和恩沙基來配合,但若是我的話,我會選擇同時出卡卡和哥古夫支援基拿or恩沙基,都唔用朗拿度。

不過難以想像皇馬加入卡卡後會有幾勁。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-8-24 11:38 PM:

斷估AC米蘭唔會咁傻仔用個末來無限...
皇馬加入左卡卡之後一定打4-5-1
同埋好多靚仔
Originally posted by abc123aa at 2006-8-24 11:39 PM:

皇馬加入左卡卡之後一定打4-5-1
同埋好多靚仔
門將:卡斯拿斯

右閘:施仙奴 中堅:簡拿華路 中堅:拉莫斯 左閘:卡路士

右翼:碧咸 防中:艾馬臣 攻中:卡卡 防中:巴迪斯達 左翼:卡斯辛奴

前鋒:雲尼斯杜萊

呢個陣好勁。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-8-24 11:50 PM:

門將:卡斯拿斯

右閘:施仙奴 中...
一定勁到嘔, 卡斯辛奴係卡比路既改造下好似已經返左黎, 雲佬有碧咸同卡卡比波要佢入波根本唔成問題
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。