<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-8-24 11:55 PM:

一定勁到嘔, 卡斯辛奴係卡比路既改造下好似已經返左黎, 雲佬有碧咸同卡卡比波要佢入波根本唔成問題
最關鍵我覺得唔係呢堆人,而係巴迪斯達,佢既頭鎚先係關鍵,你留意下皇馬條防線,最頂得己經係簡拿華路。實俾人高空轟炸,不過好在死敵巴塞除左古莊臣外冇人識頂頭鎚。哈哈!!
我愛長澤
歐聯皇馬與里昂重逢 大家點睇呀
突然之間好唔想rm對曼聯-.-

希望唔好喇...
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-8-25 06:54 PM:
突然之間好唔想rm對曼聯-.-

希望唔好喇...
乜16強有機會對到咩
Originally posted by abc123aa at 2006-8-25 07:19 PM:

乜16強有機會對到咩
係咪e組既出線隊伍對f組??

定係再抽
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-8-25 07:24 PM:

係咪e組既出線隊伍對f組??

定係再抽
好似係抽(?)
Originally posted by abc123aa at 2006-8-25 07:47 PM:

好似係抽(?)
冇錯
西甲皇家馬德里的英格蘭中堅活基治,證實將會被外借,在新球季重返英格蘭球壇。26歲的活基治,零四年由紐卡素轉會皇馬,簽約四年,但長期受到傷患困擾,加盟一年後才首次披甲,但就擺烏龍。活基治說,會外借一個球季,未來幾日才知道會效力那隊球會。他希望藉著比賽,顯示自己已完全康復
Originally posted by donald15 at 2006-8-27 02:17 AM:
西甲皇家馬德里的英格蘭中堅活基治,...
真嫁?
Originally posted by abc123aa at 2006-8-27 02:20 AM:

真嫁?
皇馬缺水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。