<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-9-25 05:29 AM:

應該係巴禾~
就算拉莫斯打右閘都係巴禾打返中堅
呢鋪皇馬真係捉蟲
原本以為大簡黎左後面夠晒人用
咁就借活基治返英國
點知一借出去就長抖一個
Originally posted by donald15 at 2006-9-26 00:14:

呢鋪皇馬真係捉蟲
原本以為大簡黎左後面夠晒人用
咁就借活基治返英國
點知一借出去就長抖一個
拉莫斯、巴禾...
你講得對...呢鋪皇馬真係捉蟲...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 26-9-2006 00:28:

拉莫斯、巴禾...
打 3-5-2 囉 ~~~

再唔係咪屈 Beckham 打 RWB 囉 ~~
跟住當佢一犯錯......
就借 D 意長期雪藏佢........
12月 再賣走佢.......
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-26 01:04 AM:

打 3-5-2 囉 ~~~

再...
你真係講笑
碧咸就算唔打得都睇得
有佢係到d錢自己識走過黎咁
現階段冇一個理由會賣走佢
Originally posted by feuosma at 2006-9-26 12:28 AM:

拉莫斯、巴禾...
唔該睇清楚d拉莫斯同巴禾既表現先「」啦
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 2006-9-26 01:17 AM:

你真係講笑
碧咸就算唔打得都睇得
個笑話好好笑呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-9-26 01:52:

唔該睇清楚d拉莫斯同巴禾既表現先「」啦
哈哈..版主見笑啦...第一次同你傾.....
冇錯....拉莫斯人高身長....佢係後面係清到好多波....但佢最佳位置始終係中堅....
至於巴禾....唔好意思....我實在無法覺得佢好過cicihno....佢依家只能夠講係比佢一兩季前剛剛正選時進步左....
同埋cicihno一路係右邊推波到人地禁區附近既果種攻擊能力....佢地兩個......
(原諒我再用一次.....)
但我當然覺得佢地都係好後衛...只係右後防呢個位置....cicihno點都比佢地好....我覺得....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2006-9-26 02:21 AM:
哈哈..版主見笑啦...第一次同你傾.....
冇錯....拉莫斯人高身長....佢係後面係清到好多波....但佢最佳位置始終係中堅....
至於巴禾....唔好意思....我實在無法覺得佢好過cicihno....佢依家只能夠講係比佢一兩季前剛剛正選時進步左....
同埋cicihno一路係右邊推波到人地禁區附近既果種攻擊能力....佢地兩個......
(原諒我再用一次.....)
但我當然覺得佢地都係好後衛...只係右後防呢個位置....cicihno點都比佢地好....我覺得....
啊, 原來是我誤會了

我覺得拉莫斯打右閘都ok, 睇過佢係世盃時打右閘既表現都唔差, 只不過係出波比較一般, 比施仙奴差好多
不過每個人都有缺點, 施仙奴既缺點係防守能力差, 優點係高速落底傳波
而且係呢個正選後備右閘都受傷既時候佢打右閘可能會好d, 不過大家都忘記左一個中堅同右閘都能勝任既人.....美治亞
未睇過佢打右閘, 搵佢打下都好喎

講返巴禾, 佢真係進步左好多, 以佢依家咁穩定既狀態黎睇都係中堅同左閘o岩佢d, 佢始終唔係右腳既球員.....
摺吧啦
Originally posted by donald15 at 26-9-2006 01:17:

你真係講笑
碧咸就算唔打得都睇得
唔係我想賣佢嫁......
不過唔知卡比路點諗喇.......
可能想換新血啩.....

而且自碧咸加盟皇馬以黎....
都未試過連續坐板凳.........
不過卡比路一黎就要佢坐足兩場......
而且雙方仲未續約..........
好似明年1月就約滿.....

http://hk.sports.yahoo.com/060924/42/1tjwy.html
Originally posted by Edgar Davids at 2006-9-26 07:00 AM:

唔係我想賣佢嫁......:haha...
我估卡比路係試緊邊個拍雷恩斯........
但過多n場都係咁就......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。