<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
奧雲都唔係好好,踢法根本就夾,留意奧雲有幾次頭搥攻門,根本就唔係強項,佢飛快既速度冇人配合到佢,皇馬係搓住上,尤其碧咸走左之後冇人長傳...
Originally posted by tkk2p at 2005-7-25 10:02 PM:
奧雲都唔係好好,踢法根本就夾,留意...
碧咸係度起碼佢可以放d長波比奧雲爆,因為碧咸知道奧雲需要呢d,但其他人就唔知呢點~
摺吧啦
悶到死,下次都唔知仲睇唔睇佢好.另希望費高快d轉會,唔好埋沒自己腳法
對住北京都係險勝,水戰過後成隊人都攰啦,呢場既賽果可想而知,下場更加唔駛講......

賺到錢,但係輸左名氣......
Originally posted by thatsok at 2005-7-25 10:18 PM:
對住北京都係險勝,水戰過後成隊人都攰啦,呢場既賽果可想而知,下場更加唔駛講......

賺到錢,但係輸左名氣......
我諗東京FC下次都唔會出錢搵皇馬....
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
真係皇馬球迷都睇到嬲
雖然話就話舟車勞頓,仲有活動,又唔係正式比賽,但呢d只係藉口
成隊波得半隊唔夠既人好落力之外,其他人都冇心去踢既,好心表演賽都表演下半場啦...

輸第1球好似上場第1球咁,又係角球前柱未能防守得好好;第2球又係類似上場輸第2球,比人輕易串過防線,面對龍門射波;第3球就唔好提....

連卡斯拿斯踢到冇晒心機咁,但又罪不在佢;防線方面,個個都算出左8-9成功力,中前場控制唔到大局,後防又參與進攻,多次比人反擊;中場施丹嚴重冇態,兩場波古迪入替之後中場都生左,但左邊好倚靠卡路士既助攻,賣走蘇拿利既後果;前鋒朗拿度依舊都係咁,偶爾先發揮到天才,但乏善可陳,奧雲雖勤力,但踢法所限又唔係話好好,當然魯爾繼續佢既跑腿工作

[ Last edited by tkk2p on 2005-7-25 at 10:24 PM ]
東京 1969 , 唔係 J-LEAGUE 勁輸 6、7蛋嗰隊咩 !?
皇馬唔係嘛 ....
Originally posted by tkk2p at 2005-7-25 10:20 PM:
真係皇馬球迷都睇到嬲
雖然話就話舟...
賣走蘇拿利既後果------->絕對同意~~
皇馬點解咁家,好失望~~
好彩冇黎香港~
唔係係我眼前親眼食蛋就唔知點算~
【icon小偷™】
氣溫26度,冇野賴啦
Originally posted by twh1110 at 2005-7-25 10:24 PM:

賣走蘇拿利既後果------->絕對同意~~
皇馬點解咁家,好失望~~
好彩冇黎香港~
唔係係我眼前親眼食蛋就唔知點算~
蘇拿利走左之後,左路攻勢可以話係真空,卡路士只係助攻,雖然魯爾同古迪都係左腳仔,另外奧雲朗拿度施丹等人都走去左路發動攻勢,但就冇左一個純正左翼
場場波都係中間滲入,人地睇穿晒,右路又唔見得有人爆得,皇馬...=.=”
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。