<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖

下場對盤田,皇馬有何改善之處?

在下認為後防4個不變,中場用柏保路加西亞+加維臣,可以用d新仔正選,加強上半場既爭勝心,魯爾奧雲甚至施丹都可以下半場先踢
Originally posted by ciger at 2005-7-25 10:52 PM:

比你拍住這3個前鋒都火啦,一個唔肯走,一個唔識走,一個唔夠快走,咁搞不如施丹自己走(走人)
左右兩邊唔夠人支援,唔係有冇人到位,係冇人主動發動攻勢,下下中間去
呢d場景只會係(足球小將)見到~
日本真係唔講得小~

其實我之前睇書講J-League點解實力提升得咁快~
係關足球小將有關...........
以前睇過足球小將o個班o靚仔大左~日練夜練~模仿動作~
從而增加踢足球興趣~依家變到好勁..........

[ Last edited by pakho on 2005-7-25 at 11:07 PM ]
中場兩個防中,最緊要搶返個中場,搓住人地黎踢,唔好比盤田打起個信心
費高打返正選....碧咸打後d做轉向,施丹組織
卡路士再打前d,憑個勢兇下盤田等佢地唔敢亂上前
前面魯爾+奧雲...算係頭搥ok返d ge組合

破密集要靠兩翼....中路肯定死哂
仲要係試多d遠射,唔入都有得執下雞
一有死球要認真d...因為可能係唯一可以入到波ge方法 = =

當然都係我亂up...實際上無可能咁容易

新仔都係下半場先出la....如果新仔打得太多
正選果班就無得夾多d....無左熱身ge意義 @@
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
兩場友賽都睇得到
佢地冇咩兩邊側擊...
只係猜上猜下...
後面又冇咩人wor...因為兩閘上晒去
Originally posted by tkk2p at 2005-7-25 22:55:

左右兩邊唔夠人支援,唔係有冇人到位,係冇人主動發動攻勢,下下中間去
擺得3個前鋒,就預左由佢地負責走兩邊,但朗拿度我諗你都唔駛旨意佢會走,魯爾速度唔夠,走去邊都爆唔到,剩下奧雲,我比你主動發動攻勢,魯爾走唔甩d後衛,朗拿度又企係度,個波點交,攻勢唔係由一個人發動,係一組人發動,除非你係比利或馬勒當拿都仲可以,不過要top fit至得
Originally posted by ciger at 2005-7-25 11:04 PM:

擺得3個前鋒,就預左由佢地負責走兩...
就係..奧雲有表現,魯爾精神支柱,朗拿度最有保證,3個都不能少,出3前鋒要佢地兼顧兩翼工作,可以話係楚才晉用,發揮唔到佢地最大功效
Originally posted by ciger at 2005-7-25 11:04 PM:

擺得3個前鋒,就預左由佢地負責走兩...
奧雲同朗拿度放兩邊....根本係個錯ge決定...
佢兩個都唔係用速度壓落底線ge球員
有波佢地一定推入中間
結果3個前鋒堆哂係禁區頂 = ="""
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-25 10:49 PM:

慘lo...一隊贏4:0....一隊輸0:3...= =""
一個天一個地= ="........
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-25 11:08 PM:

奧雲同朗拿度放兩邊....根本係...
魯爾放邊就差唔多,但其實三個都係正中鋒,冇可能做翼鋒,不如用費高打左右翼鋒= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。