<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2006-7-9 03:59 PM:

我覺得係假law

朗尼會會玩到咁串=,=
好難講。佢似係發脾氣喊住黎咁講多d,我會相信怒髮沖冠的朗尼會講出呢番話。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 04:04 PM:

因為果下c7唔幫佢口,仲叫球證比牌嘛,記住,佢當c7係好兄弟黎架
所以佢選擇逃避責任,把視線轉移到C7之上,一個非常唔成熟既自然反應。
我愛長澤
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-7-9 04:47 PM:

=3=我諗如果佢話:c7講得啱,我抵拎紅牌

我諗仲震撼
而家d人又將視線轉移落馬達拉斯身上,搵緊籍口俾自己相信施丹冇做過d咁弱智既行為,但佢地其實幾時先肯面對現實呢?????
我愛長澤
Originally posted by andy020290 at 2006-7-15 11:04 PM:

但係會扣成十五分喎=.=我諗有d機啦~

[ Last edited by andy020290 on 2006-7-15 at 11:10 PM ]
最新消息,而家AC米蘭只係扣8分,基本上對爭標冇乜大影響。講真。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-8-24 07:52 PM:
如果換唔到卡卡的話皇馬係唔會放大哨既
斷估AC米蘭唔會咁傻仔用個末來無限好換一個夕陽有限好的吧??雖然傳聞那位法國新星:哥古夫好勁,新雷哥斯達添,比卡卡更加適合基拿甸奴和恩沙基來配合,但若是我的話,我會選擇同時出卡卡和哥古夫支援基拿or恩沙基,都唔用朗拿度。

不過難以想像皇馬加入卡卡後會有幾勁。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-8-24 11:39 PM:

皇馬加入左卡卡之後一定打4-5-1
同埋好多靚仔
門將:卡斯拿斯

右閘:施仙奴 中堅:簡拿華路 中堅:拉莫斯 左閘:卡路士

右翼:碧咸 防中:艾馬臣 攻中:卡卡 防中:巴迪斯達 左翼:卡斯辛奴

前鋒:雲尼斯杜萊

呢個陣好勁。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-8-24 11:55 PM:

一定勁到嘔, 卡斯辛奴係卡比路既改造下好似已經返左黎, 雲佬有碧咸同卡卡比波要佢入波根本唔成問題
最關鍵我覺得唔係呢堆人,而係巴迪斯達,佢既頭鎚先係關鍵,你留意下皇馬條防線,最頂得己經係簡拿華路。實俾人高空轟炸,不過好在死敵巴塞除左古莊臣外冇人識頂頭鎚。哈哈!!
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。