<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 26-9-2006 00:28:

拉莫斯、巴禾...
你講得對...呢鋪皇馬真係捉蟲...
打 3-5-2 囉 ~~~

再唔係咪屈 Beckham 打 RWB 囉 ~~
跟住當佢一犯錯......
就借 D 意長期雪藏佢........
12月 再賣走佢.......
Originally posted by donald15 at 26-9-2006 01:17:

你真係講笑
碧咸就算唔打得都睇得
有佢係到d錢自己識走過黎咁
現階段冇一個理由會賣走佢
唔係我想賣佢嫁......
不過唔知卡比路點諗喇.......
可能想換新血啩.....

而且自碧咸加盟皇馬以黎....
都未試過連續坐板凳.........
不過卡比路一黎就要佢坐足兩場......
而且雙方仲未續約..........
好似明年1月就約滿.....

http://hk.sports.yahoo.com/060924/42/1tjwy.html
Originally posted by abc123aa at 26-9-2006 11:25:

我估卡比路係試緊邊個拍雷恩斯........
但過多n場都係咁就......
碧咸打左 44 分鐘........
入替 Reyes ...
Originally posted by abc123aa at 27-9-2006 08:35:

半場就半場啦
卡比路快d講點解啦
對於碧咸呢種打慣大賽既球員黎講.....
只可以打半場簡直係一個侮辱 ! (不管佢既表現如何,受歡迎程度係點)

卡比路應該一係比佢打返正選...
一係賣去其他有需要球隊....
唔好再侮辱佢及埋沒其能力 ~~~
Originally posted by abc123aa at 27-9-2006 21:15:

賣走佢???佢話除左曼聯唔踢其他英超球隊喎..........
不過佢留喺皇馬都幾難再受重用喎............
Originally posted by abc123aa at 27-9-2006 21:18:
不過話時話, 碧咸就算表現一般佢既傳中都好有威脅, 如果拍住雷恩斯一左一右一定好勁
只可惜卡比路無心再比機會碧咸......
情況越黎越似英格蘭國家隊........

有時我都好懷疑其實背後係咪有黑手銳意封殺碧咸...........
點解會壞消息一單接一單........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。