<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-7-25 11:48 PM:

皇馬既中場加維臣,施丹同碧咸都係有腳法之人,特別係施丹同加維臣,根本唔會控制唔到中場,唔知點解會踢成咁= ="
頭先果場...其實得加維臣做防中
施丹ge腳法破唔到密集,一比人搶左個波
碧咸打右邊想回防都回唔切

其實3個中場唔係好夠
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by abc123aa at 2005-7-25 11:35 PM:

咪係,我同你都識走位拉開d後衛啦,冇可能班職業球員唔知同唔識,係佢地唔肯做啫,大哨真係太懶喇~
哈哈!其實如果佢唔做ge話識唔識跟本唔重要
因為佢都係唔會咁做ga la ^^

所以我話佢走位只限於中路 @@
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by ciger at 2005-7-25 11:53 PM:

你睇下巴西D進攻速度,應快就快,應慢...
哈哈!當然我ge意思唔係慢慢互傳同橫傳la ^^
係有足夠ge攔截力量
搓住黎踢,亦唔等於係中場死搓爛搓ma ^^
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-25 11:55 PM:

因為人地巴西成隊人都冇發夢,而皇馬就11個有11個都係發緊夢= ="
皇馬打法唔同巴西
施丹、費高都鐘意上腳
加埋大哨
根本無可能打一d好快ge進攻

加上施丹同費高年紀有返咁上下 @@
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-25 11:58 PM:

皇馬攔截力絕對冇問題,但係班人根本唔想做呢d,因為佢地覺得日本球隊不外如是,所以咪輸囉
基本上佢地對西甲好多球隊果陣都係咁諗 ^^"
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by ciger at 2005-7-25 11:59 PM:

但皇馬正正係多數橫傳,又冇攔截力呢
打3個中場...好難有攔截力
前鋒唔走位....亦都好難唔橫傳...
所以話盧森保高個433完全失敗
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 12:00 AM:

大哨踢到好似40歲d男人咁
佢亦有40歲男人ge身形
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-25 11:57 PM:

其實盧森保高唔會教佢呢d野既咩= ="唔通真係迪保斯基先教得掂皇馬= ="?
老實講...教練教還教...
球員做唔做又係另一回事

我諗盧森保高都有叫大哨走多d
但結果大哨咪又係企定定係度 @@
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by night at 2005-7-26 12:05 AM:
睇下個post幾時沉先
等到大家講到口臭皇馬都唔改果陣 = =""
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by ciger at 2005-7-26 12:06 AM:

前鋒唔走位打乜陣都失敗
咁又係
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。