<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-7-26 12:05 AM:

卡卡都好鐘意上腳,問題唔在於上腳,...
搵羅賓奴同大哨比
等於一個40歲男人同個10幾歲o靚仔比一樣
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by ciger at 2005-7-26 12:50 AM:

我幾時有搵羅賓奴同大哨比??
哈!唔係,我講前鋒走位果d問題je
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:47 AM:

但係問題就係皇馬買親個個前鋒都係腳法型,並唔高大同冇制空權= ="
因為d球星通常都係有腳法ga...

而且d高層以為有腳法先吸引到d觀眾 = =
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 02:50 PM:

全球發起罷睇行動
d人比左錢裝cable同now....你居然叫人唔好睇 =o="""
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:00 PM:

因為全球集體罷睇令皇馬知驚,所有電視台都唔買皇馬既轉播權,跟住冇人贊助皇馬......皇馬冇晒錢,到時咪知驚囉
哈!因為皇馬賺唔到錢破產
比足總勒令降班
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:08 PM:

冇錯~到時佩雷斯係街比皇馬既部份暴力球迷斬死左
主力球星四散....球隊升班無望
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:17 PM:

哈哈,一代強隊淪陷
乜玩到咁大ar = =
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:27 PM:

之後被李小超收購成功,請我返去做教練
跟住收購我幫佢地打後防
打造金鑽防線
創出西乙全季不失球紀錄
祖雲達斯多年忠實球迷
貝克漢姆東京遭對手吐口水,怒指貝爾迪中場戶田和幸行為齷齪

路透東京電---皇家馬德里球員貝克漢姆(碧咸)周一在東京的一場季前賽中,指稱東京貝爾迪(東京日視)球員戶田和幸向他吐口水,在中場休息時間險些動粗。

在球場上的醜陋紛爭之後,這位英格蘭隊長和皇馬隊友羅納爾多(朗拿度)、薩爾加多(沙加度)試圖衝進貝爾迪的更衣室,揪出戶田和幸。

「戶田和幸朝我臉上吐口水,」貝克漢姆在皇馬意外0-3輸球後表示。「在日常生活中,那是極為討厭的,而在球場上沒人喜歡遭遇這種情況。」

「我的隊友看到了這一幕,他們非常不開心。」

貝克漢姆在上半時的比賽中,與前托特納姆熱刺中場戶田和幸在場上發生爭執。

皇馬主帥盧森博格(盧森貝高)指責球風強硬的戶田和幸試圖激怒貝克漢姆。

「戶田和幸很卑鄙,」他向記者們表示。「他在裁判沒注意情況下踢了貝克漢姆。在中場休息時一些球員太激動了些。」

戶田和幸則否認有意向貝克漢姆吐口水,他在稍後比賽中右臂韌帶受傷,被擔架抬下場。

「貝克漢姆踢了我,我朝他罵了幾句,」他表示。「我罵他的時候嘴巴噴出一點口水,但是並沒有吐到他臉上。我想這就是他發火的原因。」

唔怪得半場果陣碧咸不停同球證投訴
班球星又踢得咁燥la

373 x 450 PIXEL下載

450 x 394 PIXEL下載

祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:30 PM:

哈哈,之後升上西甲我親身落場打前鋒,成為歐洲神射手,並得到該年的歐洲足球先生
我同卡斯拿斯合作無間
成為西甲全季失球最少球隊

你歐洲
咁我就攞世界足球先生la
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。