<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2005-9-24 22:55:
諗深一層,今次隊長入兩球,冇比人批評....
其實羅賓奴在陣對魯爾有好大幫助,羅賓奴鍾意扭波而且扭得兩咀,對方d後衛一定將注意力集中係佢身上,以魯爾呢種咁識得走位嘅球員黎講,一定好多空位比佢走動,隨時唔聲唔聲入楔埋門d後衛都未知發生咩事
Originally posted by nkt1000 at 2005-9-26 01:11:

唔好唔出朗拿度.好想睇朗拿度對李華度
比個壞消息你地----朗拿度上季歐聯直接紅牌停賽兩場
Originally posted by lookityourself at 2005-9-28 23:34:

唔係
睇成績姐

阿根廷贏過5次世青杯冠軍
阿根廷作風--馬勒當拿18歲唔入選大國腳打78年世界杯,結果79年奪得世青杯冠軍
巴西作風--朗拿度17歲入選大國腳打94年世界杯但一分鐘都冇踢過,而之後因為已經是大國腳所以未參與過世少杯或世青杯
咁你依家知點解阿根廷比巴西羸多'1'屆世青杯冠軍啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-29 13:28:

巴西只顧大國腳的成績?
從朗拿度,羅賓奴都冇踢過世青杯我覺得係,不過可能係巴西球會唔願放人踢世青杯
Originally posted by tkk2p at 2005-9-29 16:07:

亨利同埋舒夫真高都係~

[ Last edited by tkk2p on 2005-9-29 at 04:08 PM ]
亨利,舒夫真高,雲佬同魯爾四人之中舒夫真高,雲佬都大過魯爾,亨都係細2個月,入球數字仲差咁遠應該都好難追
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-1 11:23:

睇下上場30次成功傳中就知佢啱打咩位la
30次成功傳送定傳中呀,傳送就包括回傳,罰球撥橫等等咁易做嘅都計,1場30次傳中咪3分鐘有1次,如果計實際比賽時間,隨時2分鐘都有1次,真係你踢哂咩,人地都有攻勢架
30次成功傳中場場係咁班前鋒後衛退休想冇柏金遜都幾難
Originally posted by tkk2p at 2005-10-2 00:20:
不過呢兩場皇馬增加兩翼側擊~d進攻多左好多~
我諗皇馬買巴迪斯達都係想多番D兩翼側擊,成隊皇馬係佢D高波最有威脅
Originally posted by abc123aa at 2005-10-2 23:55:
希望今晚大勝啦
馬略卡係咪好似專剋皇馬架,當年伊圖倒戈成日入波射死佢,有年好似最尾一場輸比馬略卡而失去冠軍
嘩!睇返份報紙嚇Q死:
00-01皇馬主場負0:2,馬略卡主場勝1:0
01-02皇馬主場和0:0,馬略卡主場和1:1
02-03皇馬主場負1:5,馬略卡主場負1:5
03-04皇馬主場負2:3,馬略卡主場負1:3
04-05皇馬主場勝3:1,馬略卡主場負0:1
4勝2和4負,對巴塞咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。