<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:34 PM:
死人頭吐口水
完全影衰日本球員
條友以前打熱刺....
係咪同碧咸有過d牙齒印
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:38 PM:

呢條友打過熱刺我聽都未聽過= ="
梗係la
大後備黎ja
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:37 PM:

恭喜晒,到下年,即是2010年,我倆代表...
我就成為世界杯金球獎得主
世界杯後被祖雲達斯以破世界紀錄轉會費收購成為簡拿華路接班人
皇馬後防隨即打回原形
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:41 PM:

咁冇可能會同碧咸有咩牙齒印~@@"
我點知
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:45 PM:

我另被阿仙奴以破世界記錄轉會費收...
阿仙奴因為轉會費太高無哂錢...
你表現又同你ge價值不符
結果阿仙奴成績極差
無哂贊助,又破產
成為繼皇馬後另一隊因財政問題被勒令降班ge球隊

ab兄隨即被賤賣至香雪製藥....
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:45 PM:

比我係碧咸既隊友我都發火啦,一早打爆左佢個咀
揪佢條利出黎揸乾佢d口水
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:55 PM:

費高(max)因在祖雲達斯表現非常好,但有一場球賽對AC米蘭,被對方防守中場兼隊友加度素踢斷左腳,要休息一年
咁毒?!

ab兄因為係隨後ge一場世界杯外圍賽打假波(該仗全靠max ge12碼贏1:0)
比足總重罰終生停賽
唉...一代世界足球先生...從此不得再踏入球場一步
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 03:55 PM:

將條友賣比中國佬
中國佬打完佢一身
再賣佢落青樓

落一落街
好快返

[ Last edited by MaxFigo on 2005-7-26 at 03:59 PM ]
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 04:14 PM:

你仲毒= ="
費高雖然幫助香港...
正係羅馬想買ab兄過檔果陣
羅馬因為用非法手段買我過檔
而被罰禁止買人一年
而正準備加盟羅馬ge球員亦要被罰加盟非洲球隊一年
ab兄因要加盟非洲班霸球隊.......

而羅馬係費高幫助下
實力越黎越勁
係羅馬重生ge費高更壓過舒夫真高得到意甲最佳外援ge稱號 @@
祖雲達斯多年忠實球迷
Originally posted by abc123aa at 2005-7-26 09:33 PM:

haha,我亦都係非洲曬到一身古銅色既肌膚@@".....亦都幫助球隊奪取三冠王XDD,
突然.....傳來皇馬再次收購我的消息
點知原來流料
因為皇馬球迷普遍反對一個非洲黑人ge加盟
所以決定改為收購費高
不過費高自命好馬不吃回頭草
決定加盟皇馬死對頭巴塞
祖雲達斯多年忠實球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。