<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-8-5 12:05 AM:

係.........佢唔係真係咁雄心壯志想連青年組冠軍都令埋下話
話時話皇馬b隊升左乙組~唔知會踢成點~國王盃又會唔會抽籤抽正皇馬...=.="
皇馬b隊下季會用復古隊名,大陸譯成"皇馬﹒卡史泰爾",唔知我地應該點叫呢~
皇馬青年隊征戰西乙復古隊名 皇馬卡史泰爾多少傳奇

http://sports.sina.com.hk/cgi-bi ... 08-01&id=610339

少少皇馬b隊既歷史~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-5 12:18 AM:

最好笑佢係副隊長
第3隊長做隊長既機會仲大過佢....=.="
Originally posted by lookityourself at 2005-8-5 12:19 AM:

卡史泰爾??咁型ge 個名
大陸譯音...唔知我地會點譯~
嘩...去官網睇啞晒~皇馬唔單只有b隊同c隊咁簡單~仲有另外好多隊,應該係同一歲既一隊~果然係世界級球會應有既規模!!!!!

http://www.realmadrid.com/planti ... ias/portada_eng.htm
Originally posted by lookityourself at 2005-8-5 12:28 AM:

同我隊master league好似
不過比古迪做副隊長至少合情合理d
古迪為皇馬默默耕耘咁多年
應該比個名份佢 hahaha
佢都值得呀~佢都算係咁,冇長期正選都唔走~要走大把世界
睇尋秦記先,哈~
Originally posted by lookityourself at 2005-8-5 01:10 AM:

古迪成世係皇馬
我覺得有一日皇馬會由佢為首
佢仲會救起皇馬添
要等施丹退下來..~佢都30><”
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 01:30 AM:

係囉......估唔到古迪都幾忠心....唔通係副隊長呢個位作怪???
我諗佢都幾難為情...=.="
Originally posted by abc123aa at 2005-8-5 01:35 AM:

再加上仲有副隊長做,係隊中都算老大~
球迷好支持佢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。