<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-26 11:49 PM:

初初費高同ab兄仲以為係阿富汗...
首先保鑣A一拳打爆左殺手1既眼,跟住一輪大戰後,竟然殺出左個阿富汗足球員......
摺吧啦
Originally posted by twh1110 at 2005-7-27 12:02 AM:
我要入fans club!~
good,我係000001號,你係000003號,費高兄係000002號~
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-27 12:05 AM:

乜咁多個0 ge
可能有成幾十萬fans@@"
摺吧啦
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-27 12:08 AM:

niki留番比你, 我要佢家姐kathy......!!!
哇~呢個正
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-27 12:06 AM:

跟手ab兄屎忽痕行左出去
比個阿富汗足球員單挑 !!!
1on1足球單挑.......
首先我施丹式轉身再出牛尾巴,之後佢一個堅尼虎尾腿踢低左我,之後費高兄出佢既簡拿華路式銅頭功........
摺吧啦
快d比錢XDD
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-27 12:23 AM:

niki睇到拍哂手掌
yumiko都係
摺吧啦
Originally posted by twh1110 at 2005-7-27 12:22 AM:

e個係屈$幫..............
話明皇馬呀嘛
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-27 12:26 AM:

yumiko見到你b人跌踢睇到拍哂手掌
跟住該名阿富汗球員henlee9....= ="一腳踢落去費高個頭到,跟住niki飛出去睇費高,
哇~點知費高爆晒灴....成面血,niki係度喊,攬到費高實一實......跟住yumiko過去睇費高,之後我再同呢個henlee9決戰
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-27 12:31 AM:

跟住niki同yumiko就攬到我實一實
3個一齊慢慢坐定定睇戲
你就想,因為費高諗埋d衰野,所以niki同yumiko一人一拳打落費高度,跟住塊面爆多兩爆添
之後呢位henlee9就開始出招.........
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。