<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 【旅遊區建議站】
返回列表 回復 發帖

[旅遊區] 【旅遊區建議站】

所有朋友如關於旅遊區既問題或者建議
可以係呢度留言,多謝!

威仔,我想比少少意見個區既

呢個區除左做香港一日遊呢d要用都算多時間既活動

我覺得整d加分題咁會好d
例如:請寫出現代七大奇景
加分既方法係依佢地答中幾多個而定

咁又可以增加旅遊資訊
又可以加分比其他user
一舉多得

以上愚見,希望威仔比d回應我

[ Last edited by william303 on 2005-8-5 at 11:44 PM ]
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-8-5 09:03 PM:
威仔,我想比少少意見個區既

呢個...
首先多謝意見!
其實有討論性及資料性既加分題當然最好,
因為旅遊區都欠缺左D討論氣氛,
不過我會諗諗去點出加分題,
其實大家都可以諗諗,
點都好,都多謝你既意見
Originally posted by william303 at 2005-8-5 09:32 PM:

首先多謝意見!
其實有討論性...
如果要討論性既,
我諗我可以幫你諗下
唔駛自己唔辛苦啦

好似係我個古代七大奇景post咁
究竟中國萬里長城應否也納入古代奇景之一呢?
已經係一個加分題
同埋'巴比倫空中花園是否曾經存在?'
都可以問下
近期主打動植物笑相
諗多D討論性及資料性既加分題真係幾好!!
不過要諗d比較難d問題好d/比較容易d問題等多d人答中
同埋我都可以幫手諗下
Originally posted by hoho886 at 2005-8-5 10:17 PM:
諗多D討論性及資料性既加分題真係幾好!!
不過要諗d比較難d問題好d/比較容易d問題等多d人答中
同埋我都可以幫手諗下
幾好喎,我都冇你地咁勁,如果你地諗到即管出post
加分方面,咁就要你地通知我啦!
Originally posted by wanmankit at 2005-8-5 09:53 PM:

如果要討論性既,
我諗我可以幫你...
你地出有分加嘛!
really 我想問下 全球人口最多的城市 算唔算旅遊加分題

[ Last edited by hoho886 on 2005-8-5 at 11:01 PM ]
Originally posted by hoho886 at 2005-8-5 10:57 PM:
really 我想問下 全球人口最多的首三個城市 算唔算旅遊加分題
有冇D再難小小呀!好似簡單左D喎!或者係5大排位,會唔會好D,但係要有真實資料喎,費事引起argue!
我出果個都係比較簡單...肯搵就有加分
下次出難d^o^

同埋驚唔驚有人抄答案?
駛唔駛話幾多個之後參加加既分冇咁多?
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-8-5 11:12 PM:
我出果個都係比較簡單...肯搵就有加分
下次出難d^o^

同埋驚唔驚有人抄答案?
駛唔駛話幾多個之後參加加既分冇咁多?
今次當賣大包,大家開心,下次諗諗點解決呢個問題!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 【旅遊區建議站】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。