<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 【旅遊區建議站】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-8-6 08:20 PM:
其實我諗緊你地可唔可以用回覆先睇到內容既系統
乜有這個系統咩?
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-6 08:22 PM:

乜有這個系統咩?
55 但係我記得點set,問臭雀佢會知道!
Originally posted by william303 at 2005-8-6 08:23 PM:

55 但係我記得點set,問臭雀佢會知道!
咁快D問
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-6 08:24 PM:

咁快D問
問左!按回複隱藏內容,僅限版主及管理員使用
又要諗過~~~~~~~
Originally posted by william303 at 2005-8-6 08:26 PM:

問左!按回複隱藏內容,僅限版主及管理員使用
又要諗過~~~~~~~
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

[ Last edited by william303 on 2005-8-6 at 08:31 PM ]
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-6 08:28 PM:

你可以使用呀
但係答既會員用唔到嘛,唔通要不停睇住咩?
Originally posted by william303 at 2005-8-6 20:31:

但係答既會員用唔到嘛,唔通要不停睇住咩?
咁即係冇方法可以唔比後面d人
睇到前面既答案
我覺得我地依家諗方法係限左係論壇入面,我地可以試下e-mail既方法

開一個新既e-mail,可以比板主同出問題個d人入去睇
答果d要同會員名答案,一齊send過去,
咁到時再睇啦都得
近期主打動植物笑相
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-6 08:18 PM:

咁樣對遲答者唔公平
冇論你用咩方法,你對是但一方都有唔公平啦
你咩都唔做,等佢地抄
早答會話遲答抄
對佢地唔公平
因為佢地係自己去搵料既

用限額方法
可以保障早答果d
只要答中就好大機會加分
但係對遲答又唔公平
佢地可能會話我地都係自己搵,點解冇得加分?
一係用限額方法 爆左額
之後答中果d冇論點都可以加番一分咁lo
近期主打動植物笑相
問ASU啦 以前玩具版整個條問題,用封post方法,搵個時辰解封,最快答中加分。

不過其實呢d問題冇咩意思,搵d有趣又值得討論的題目好過啦!

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 【旅遊區建議站】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。