<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » to Jeans, 888 and Chess ONLY
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-6 11:20 PM:

阿bbqbbq83兄, 可否交代下你因乜原因要針對亨兄???
係囉,我都想知~
摺吧啦
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-6 11:17 PM:

多D出聲啦
有你既出現,EF先有生氣
冇咁誇張o麻 =.=""
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-6 11:20 PM:

生神仙
咁快被你講中
我太清楚佢喇
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-6 11:21 PM:

冇咁誇張o麻 =.=""
冇誇張架!!!
自從你少出POST
吹水版即刻靜過乜
搞到我都唔想RE D POST
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-6 11:25 PM:

冇誇張架!!!
自從你少出POST
吹水版即刻靜過乜
搞到我都唔想RE D POST
冇d咁o既事, 係少左蟹先係咁 =.="""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-6 11:25 PM:

冇d咁o既事, 係少左先係咁 =.="""
成個月冇見過
就快唔認得=.=
Originally posted by srfqt1 at 2005-8-6 11:27 PM:

成個月冇見過
就快唔認得=.=
佢有出過聲o架, 不過係o係版主區 =.="
閃人喇, 希望兩位bro. 都唔好再嘈啦^^"
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-6 11:29 PM:
閃人喇, 希望兩位bro. 都唔好再嘈啦^^"
ok~88,希望啦
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-6 11:28 PM:

佢有出過聲o架, 不過係o係版主區 =.="
唔知佢搞緊乜
可能想學我深海潛水=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » to Jeans, 888 and Chess ONLY

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。