<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 想問一問有得睇直播ge兄弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 01:44 AM:

game weekly

祝你好運啦
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-7 01:43 AM:

咁質素方面又差唔多wo
老翻唔會畫面差d既,彩碟既話同正版差唔多
而且winning 既老翻,有隻真正球會英文版ga
正過吸save 好多
我之前都係玩正版
但係依家都轉左
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2005-8-7 01:44 AM:
我之前上我表姐夫屋企佢都係玩翻版^^~
正常不過啦
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-7 01:45 AM:

正常不過啦
香港地經常玩game 既都會改機
一來經常可以買碟
二來經濟付擔得起
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by night at 2005-8-7 01:45 AM:

正常不過啦
佢n隻碟都係好似幾百蚊,不過我自己唔會玩:cool:
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-7 01:44 AM:
我之前上我表姐夫屋企佢都係玩翻版^^~
翻版啦~我都想支持正版~但經濟能力負擔不起~
翻版如果買左唔岩玩既都冇所~
Originally posted by pakho at 2005-8-7 01:49 AM:

翻版啦~我都想支持正版~但經濟能力負擔不起~
翻版如果買左唔岩玩既都冇所~
如果要另外改機就無謂啦,唔玩算,我一隻we9都可以玩一年~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-7 01:49 AM:

佢n隻碟都係好似幾百蚊,不過我自己唔會玩:cool:
唔通你係有$仔
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2005-8-7 01:51 AM:

如果要另外改機就無謂啦,唔玩算,我一隻we9都可以玩一年~
其實我平時都係令住隻we黎玩
淨係玩we???

我唔會wo,ps2咁多正game同大作,我一一都會支持
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 想問一問有得睇直播ge兄弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。