<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 2005年勁歌冠軍(到目前為止),你地覺得邊首係冠軍中ge冠軍呢
返回列表 回復 發帖
小方,小方,小方,
首ABC君好好聽,唱出我地呢d冇咩條件ge男仔,
加油呀!!!!!!!!
Originally posted by hung9420 at 2005-8-11 03:28 PM:
小方,小方,小方,
首ABC君好好聽,唱出我地呢d冇咩條件ge男仔,
加油呀!!!!!!!!
咁話自己ar
南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派 南方舞廳 達明一派
"感覺非常好"

Target : 1000 fun !
勁歌優秀選得獎歌:夢中人 古巨基 ,我得你 劉德華,化碟 何韻詩,森巴皇后 Twins
夕陽無限好 陳奕迅,六月 藍亦邦,烈女 楊千嬅,無賴 鄭中基,越唱越強 容祖兒
塞車 謝霆鋒,ABC君 方力申,醫道 李克勤
top3:我得你 劉德華,夕陽無限好 陳奕迅,無賴 鄭中基
Originally posted by yamhung at 2005-8-14 08:30 PM:
勁歌優秀選得獎歌:夢中人 古巨基 ,我...
硬覺得劉德華有獎攞唔係因為佢唱歌好聽,而係因為佢身份關係……
Originally posted by neverbe at 2005-8-14 08:37 PM:

硬覺得劉德華有獎攞唔係因為佢唱歌好聽,而係因為佢身份關係……
所有歌手有獎攞都唔係因為佢唱歌好聽,商業活動而已
Originally posted by neverbe at 2005-8-14 08:37 PM:

但係首歌的確係唔錯架喎
冇blessing???
雖然無記唔會俾張敬軒拎至尊金曲, 最多都係入十大, 但我認為呢首霑叔嘅遺作係今年咁多隻歌入面最好嘅一隻, 無論曲詞唱都非常出色.
Originally posted by 吳建仁 at 2005-8-15 03:58 PM:
冇blessing???
雖然無記唔會俾張敬軒拎至尊金曲, 最多都係入十大, 但我認為呢首霑叔嘅遺作係今年咁多隻歌入面最好嘅一隻, 無論曲詞唱都非常出色.
無線鬼識欣賞ed野咩...

不過我都好鐘意聽張敬軒唱blessing....猶其唱live ge blessing...
聽過兩次都係咁正
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤佳節 李克勤v
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 2005年勁歌冠軍(到目前為止),你地覺得邊首係冠軍中ge冠軍呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。