<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺得邊個剋人憎多D.
返回列表 回復 發帖
安仔什么时候...?汗...
8 P2 c% S1 f7 k9 ?是我,就两个都不选,
' f% p7 A! |9 Q8 `. u) B4 A8 [因为,请考虑个人立场的关系
咁你嚟討論區托咩!!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-8-8 12:07 PM:, Y$ ~2 r4 _% e9 `) \
我身邊絕大部份女性友人及女性同事,
# i4 u, R: T) ]  }都最討厭此二人,唔知EF兄弟點睇
. z5 g) ~0 j' y$ o3 \+ l/ i$ x點解討厭此二人
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-10 12:02 PM:
# X6 |. B9 l' I2 h0 I
# ~9 C7 ]5 D! G, A' w點解討厭此二人
7 M. o; A8 Q# W1 Y# W
0 J# \! q0 {$ Z/ I7 l- m$ A, V2 B5 \
一個又小氣又狗,仲成日扮喊,苦肉計$ m3 L1 L4 w# e! i8 x8 M
一個扮型又唔知自己成日利用女人剋人憎
Originally posted by 史艷文2 at 2005-8-10 01:40 PM:
4 F* j1 v' F( P0 e. Y; q' x) x+ j0 F/ l

. e. S( m7 K( ^' X, r0 |6 v# m. u5 N7 f0 p' H* `# ~3 b7 p5 S7 ^
一個又小氣又狗,仲成日扮喊,苦肉計
8 i2 Z/ @9 A0 [, C9 J2 P一個扮型又唔知自己成日利用女人剋人憎
! y- Y. d6 C4 z7 `

3 N, M$ p9 v' H/ K你話安仔扮喊,用苦肉計呀?+ Q" r0 r, Y& O' b, `
幾時呀?
安仔新歌~
大風吹
Originally posted by 天蠍座k仔 at 2005-8-12 12:13 PM:" S/ \+ K8 i9 p+ O) o6 U3 q( d

% `; m, ]/ o: d  f
  k. A6 [2 L* h- u5 w你話安仔扮喊,用苦肉計呀?
, Q- g* E% V- r& X幾時呀?
3 W9 I2 J- ]/ t, k( M: x6 I1 m4 g+ K, W( x
你冇睇電視咩?
9 w& D# @$ H# c8 `8 z: g佢自己開小型演唱會又有,
8 S) T0 C4 C; w: Q$ P曾志偉訪問又有,張美妮訪問佢又有,. V0 ^! D) Y, P+ n6 L* S# Q* v  k) Q
上次大海嘯人人話捐款,( @, G! `) K% I) o9 X* q: c
佢响電視叫D人話:
. X. Z& W- u& T! C9 N* g你地買花嚟睇我呀,唔好買花嚟睇我,你地比錢我得啦!
7 [) r: ?/ G. W; f# ~你地搭的士嚟睇我呀,唔好搭啦,你地比錢我得架喇!0 D1 x! K: |2 d9 f
人人都呼籲捐錢,係佢特別D,
5 z# M- T1 {7 W+ F( e+ Z$ T( g以為好多人想睇佢咁.
Originally posted by 唔講得笑 at 2005-8-9 12:08 AM:4 h" D$ E% v* P+ _# ?+ a, _- S
憎謝停瘋多D
  w8 F. x" b: N) i3 n5 W+ d: {6 j6 `
係係!!
謝零檬 手車好勁~直路王~人又靚仔
' H( |1 M0 j  f" z1 m 訐志安 唱歌好好聽 有好喜歡影相
: x- g7 p8 g; F 兩個都咁好唔知點算
Originally posted by kodak at 2005-8-8 11:51 PM:
- d! k. R* q$ ]lemon.......真係頂佢唔順.....6 L; I/ k' x" \# @* U

: V' V) E3 U  j$ ?/ J& t
. h1 @% U4 C7 D' g" O  ?  z最like用女人黎幫佢做promotion
' G1 D* N$ F- R; T1 n4 l  X* I6 j$ x( N* \. E5 }+ M
似乎安哥比較鐘意用哩招,lemon o個o的係唔想俾人知,只係俾狗仔窮追不捨- t( B$ y) Q0 K! [8 v
而安哥o個o的係自己講出o黎,上台攞獎又借o的倚講,電台訪問又講,講到冇人想知都仲要走上大飲茶講;o係大街大巷同韓紅激吻,驚死冇人影到咁;因為咁樣佢今日先會越來越唔掂
最憎謝停瘋,唔弟得佢咁靚仔,溝咁多女

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地覺得邊個剋人憎多D.

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。